Traducătoarea de vise: Ai mers la o vrăjitoare? Află ce înseamnă

trandafir_images.jpg

Trandafirul prevestește reușite pe mai multe planuri
triluliu.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Totdeauna un vis inedit are un efect deosebit asupra stării de spirit. De aceea și voi, cei care ne scrieți, deveniți mai sentimentali sau mai neliniștiți și vă întrebați dacă mesajul acela oniric va fi de bun augur sau, dimpotrivă, este un avertisment pentru o etapă de viață care urmează

Pentru săptămâna aceasta, am selectat visele care anticipează  evenimente  plăcute sau întâmplări  palpitante  și  de aceea,  le” traduc ” cu prioritate.  Trandafirul din vis, o vrăjitoare, un mărțișor anume , o fermieră , acestea sunt subiectele viselor emoționante povestite de voi, vise, ce pot trezi interesul miilor de vizitatori,  preocupați de semnificația mesajelor onirice.

Îmbrățișezi un trandafir superb? După multă muncă, te bucuri de reușite

Visul: Ana, vizitatoarea noastră preocupată de vise și de numerologie , ne-a povestit un vis recent emoționant. Mirosea un trandafir superb de culoarea rubinului,  ce răspândea un parfum extraordinar. Emoționată, ea a îmbrățișat trandafirul ca pe un prieten și, când s-a trezit din vis, avea impresia că a venit dintr-un concediu foarte odihnitor.

Semnificația visului: Ana are motive să fie fericită. Visul respectiv, deconectant, este de bun augur.  Pentru că un trandafir superb, ce răspândește un miros foarte plăcut,  care nu te înțeapă, prevestește reușite pe mai multe planuri. După multă muncă, truda Anei va fi răsplătită.

Talismanul norocos: Un trandafir de culoarea rubinului

Ai mers la o vrăjitoare să-ți spună destinul? Cineva te poate înșela...

Visul: Mara s-a trezit din vis  neliniștită. Era în casa unei vrăjitoare care trebuia să-i spună ce evenimente vor urma în viața ei. Vrăjitoarea era o persoană cunoscută în orașul natal al Marei și tocmai acest lucru o neliniștea . La un moment dat, vrăjitoarea i-a cerut să-i dea bluza cu care era îmbrăcată, deoarece trebuia s-o descânte, deoarece așa era ritualul.  Când s-a trezit din vis, Mara tocmai îi dădea bluza vrăjitoarei.

Semnificația  visului:  Vrăjitoarea este un personaj din anturajul Marei. Într-un context anume, Mara poate fi înșelată de o persoană cu care colaborează. De ceea, este firesc să nu împrumute obiecte sau bani unei persoane despre care se spune că este incorectă.

Talismanul norocos: Cruciulița de botez.

În cutia poștală ai găsit un mărțișor misterios? Te vei îndrăgosti din nou

Visul: Daria  a fost impresionată de cadoul primit în cutia poștală: primul mărțișor ”misterios” reprezenta o pasăre misterioasă cu pene  în culorile curcubeului. Daria ne-a povestit că pasărea-mărțișor parcă era vie și o privea fascinată în ochi, apoi aceasta s-a așezat pe umărul ei.

Semnificația visului:  Daria  va  fi din nou fericită , va scăpa de singurătatea care o sâcâie de multă vreme. În acest caz, mărțișorul misterios prevestește  o nouă iubire. Daria se va împrieteni cu o persoană care o urmărește discret. Deoarece pasărea- mărțișor s-a așezat pe umărul ei, poate fi vorba de o persoană statornică, poate fi vorba de sufletul pereche al Dariei.

Talismanul norocos: O pasăre- mărțișor.       

Ești fermieră și ai o turmă de oi? Scapi de datorii și câștigi în plus

Visul: Dana, o împătimită a ediției Traducătoarea de vise ne-a povestit foarte amuzată cât de bogată era în vis, deoarece ea cumpărase o turmă de oi.  La scurt timp, numărul oilor era mult mai mare. Mai mult, în vis, Dana vindea și miei la un târg  renumit în oraș.

 Semnificația visului: Dana va fi bogată și în realitate. Turma mare de oi   simbolizează prosperitatea și Dana va scăpa de datotiile șocante despre care ne-a povestit în mesajul ei.   

Talismanul norocos: O pușculiță.          

Loading...