Traducătoarea de vise: Iată când urmează zile norocoase pentru proiectele voastre

magnolie.jpg

magnolie inflorita
Ai visat o magnolie înflorită? Afacerile în care ești implicat vor fi rentabile
Foto: pixabay.com

Deseori, veștile primite de la pasionații ediției săptămânale ”Traducătoarea de vise” anticipează evenimentele importante ce vor poposi în viața lor. Urmărite în timp, aceste mesaje onirice, povestite de pasionații de vise, se concretizează și reprezintă un ghid pentru proiectele lor temerare.

Vizitatorii noștri pasionați de  visele norocoase  sunt bucuroși când visează  anumite simboluri care, totdeauna  prevestesc  evenimente de bun augur.  Unii dintre cei care ne scriu și-au alcătuit un ghid ce adună  visele prevestitoare de  evenimente pozitive sau emoții negative.  Pentru ediția  de vise  din această  săptămână  am selectat mesajele onirice  ce  prevestesc  beneficii financiare  deosebite:

O rudă te-a invitat să vizitezi via familiei?  În curând vei  beneficia de mulți bani

Visul: Laura ne-a povestit emoționată un vis inedit: O rudă a invitat-o să viziteze via  familiei. Era pentru prima dată  când Laura se plimba într-o vie cu mulți ciorchini de struguri copți. Ea speră că acest vis prevestește o perioadă pozitivă.

Semnificația visului: Desigur, este vorba de un vis  de bun augur. Mai mult,  vița de vie din vis anticipează  câștiguri semnificative , belșug , de care Laura va beneficia în curând, în mod neașteptat.

Ai visat o tavă plină cu mere roșii?  Vei fi avansată  în firma în care lucrezi

Visul: Daria  ne-a povestit  un vis recent : când a venit acasă, pe birou a găsit o tavă plină cu mere roșii. Crede că sora ei,Lia, i-a făcut  această surpriză plăcută, pentru că  Lia cunoaște  pasiunea Dariei  pentru fructe.  Daria  este curioasă  și vrea să știe ce prevestește acest vis.

Semnificația visului:  Pentru Daria, tava  plină cu mere roșii va avea  efecte deosebite: în curând, ea va fi avansată la locul de muncă. Totodată, va urma o perioadă de succese și pe plan financiar, și afectiv.

Ai visat o magnolie înflorită?  Afacerile în care ești implicat  vor fi rentabile

Visul: George ne-a scris și ne-a povestit , și de această dată, un vis inedit: Pentru prima dată în viața lui, George a visat o magnolie superbă, înflorită. De aceea, George ne întreabă dacă acest vis  va  prevesti evenimente  benefice  pentru  afacerile  în care el este implicat.

Semnificația visului: Magnolia superbă visată de George  prevestește  o etapă  rentabilă pentru afacerile în care el s-a implicat alături de fratele lui.  În următoare săptămână,  George va  reuși să finalizeze  chiar două proiecte  la care trudește din luna mai.

Erai șoferiță  și la volanul mașinii  te desurcai  excelent. Cineva îți va face o bucurie

Visul: Delia ne-a scris și ne-a povestit ce bine s-a descurcat  în ” rolul” de șoferiță, deși  în viața reală  ea nu șofează. În vis ,  mânuia  foarte  bine volanul mașinii . Ea  s-a trezit foarte bucuroasă din vis și, desigur, vrea să știe ce prevestește  acest mesaj oniric.

Semnificația visului:  Despre acest vis Delia își va aminti multă vreme. Volanul mașinii pe care-l  mânuia  foarte bine  prevestește o  reușită. Cineva din anturajul Deliei îi va face o  mare bucurie pe plan profesional.       

Loading...