Traducătoarea de vise: Foarte norocoase sunt călătoriile inedite și proiectele rezolvate alături de rude

calatorie_cu_vaporul_safetravis.ro_jpg.jpg

Călătoria cu vaporul, se concretizează o drumeție amânată multă vreme
Sursa foto:safetravis.ro

Și în această săptămână ne-au scris , ca de obicei, vizitatorii pasionați de semnificația viselor. Cei care ne scriu frecvent ne-au povestit întâmplările inedite din visele recente. Ne-au impresionat în mod plăcuți și vizitatorii care ne-au scris pentru prima dată, dornici să știe ce prevestesc visele lor referitoare la unele călătorii originale și la evenimente mondene unde au întâlnit parteneri de viață ideali.

O călătorie cu vaporul proiectată de multă vreme, piese de teatru în care joci rolul principal, ceasul deșteptător și o superbă casă în construcție sunt mesaje onirice care i-au emoționat pe mulți dintre voi.  De asemenea, sunt de bun augur visele povestite de voi în care vă rezolvați proiectele  în compania rudelor și prietenilor de familie. În schimb, trebuie să luați decizii prudente când visați că veți vin. Iată ce semnificație au aceste vise.

Călătorești cu vaporul?  În sfârșit, se concretizează o călătorie dorită

  • Visul: Daria s-a trezit fericită din vis. Călătorea cu vaporul alături de prietenii de familie. La orizont de zăreau clădirile orașului unde vaporul trebuia să ancoreze.
  • Semnificația visului:  Acest vis anticipează  o călătorie pe care Daria și-a dorit-o  de multă vreme.  În curând, drumeția aceasta pe care a tot amânat-o se concretizează. În compania prietenilor de familie, Daria va petrece un concediu inedit într-un  oraș monden.  

Joci rolul principal într-o piesă de teatru? Depășești o etapă dificilă  

  • Visul: Dora ne-a povestit cu mult umor că era actriță și interpreta rolul principal într-o piesă de teatru. Apreciază actorii, dar nu și-a dorit să urmeze o carieră de acest fel. De aceea, când s-a trezit din vis Dora se întreba ce  poate să prevestească acel vis în care era o actriță apreciată.   
  • Semnificația visului: Dacă ești actor în vis,  totdeauna acel mesaj oniric este pozitiv. În curând, Dora va depăși cu bine toate situațiile dificile cu care s-a confruntat în acest an. Diplomația are s-o ajute în orice contex.

Întorci ceasul deșteptător? Vei trăi clipe fericite în compania prietenilor

  • Visul: Aurelia ne-a povestit, ca de obicei,  cu lux de amănunte, un vis inedit  care a impresionat-o. Minute în șir ea a întors un ceas deșteptător, nou, foarte frumos. Oare vor interveni evenimente în viața ei cotidiană?
  • Semnificația visului: Un astfel de vis prevestește o perioadă lipsită de griji,  de scadențe presante. Multă vreme Aurelia va rezolva  problemele restante și cu  ajutorul prietenilor ei de încredere. Reli va gusta fericirea din plin.    

Admiri o casă spațioasă? Scapi de datorii și te bucuri de succese

  • Visul: Marius a visat că admira o casă spațioasă, în construcție. El privea cu admirație acea casă a rudelor, în care urma să locuiască și el. Din proiect, rudele i-au  rezervat și lui mai multe camere : dormitor, birou, bibliotecă și cameră de oaspeți.
  • Semnificația visului: O construcție așa cum a descris-o Marius anticipează bucurii și multe succese. Marius va scăpa de datoriile numeroase despre care ne-a povestit și, după acest  vis, familia îl va ajuta să-și împlinească proiectele mult dorite.  
loading...
Loading...