Traducătoarea de vise: Evenimentele-surpriză vor contribui la creșterea veniturilor tale

trandafiripg.jpg

Un buchet de trandafir prevestește o perioadă de împliniri
Sursa foto : Adevărul .ro jpg
Citeste tot despre: 

Colaboratorii noștri, pasionați de ediția de vise, sunt convinși că visele reprezintă o călăuză pentru proiectele lor importante pe termen lung. Mai mult, cei care ne-au scris speră că evenimentele-surpriză din vis sunt experiențe interesante de viață ce se vor împlini în preajma sărbătorilor. În același timp, prin mesajul lor, deseori, alte vise i-a ajutat pe cei care ne-au scris să descifreze situații care ridică multe semne de întrebare în proiectele pe termen scurt. În general, ei speră ca visele recente să-i revigoreze sufletește.

În această săptămână, iubitorii ediției ”Traducătoarea de vise”ne-au trimis mesaje onirice  foarte interesante. Ei sunt convinși că întâmplările din visele recente  sunt premoniții  care prevestesc  reușite așteptate de multă vreme.  Iată ce semnificație au visele pe care le-am ales pentru ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână.

Erai la o masă alături de o persoană sărbătorită?Ți se va împlini o mare dorință!

  • Visul:  Daria ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis foarte interesant. Era la un eveniment monden și stătea la masă alături de  o bună prietenă, o persoană sărbătorită. Daria ne întreabă ce va urma după acest vis care i-a transmis o stare sufletească foarte plăcută.
  • Semnificația visului: Când stai la o masă alături de o sărbătorită , visul anticipează un eveniment  foarte plăcut. După un astfel de vis, ți se va împlini o mare dorință, la care te gândește insistent de la o vreme. La această împlinire va contribui și o persoană  foarte abilă  din familia ta.  

Mergi pe un pod, peste o apă limpede? Rezolvi probleme importante

  • Visul: Mara este foarte neliniștită în urma unui vis recent. Trecea pe un pod, peste o apă mare, dar lempede. Ea ne-a mărturiit că deseori când visează apă are necazuri. De această dată, apa era limpede, deși nu se ridica la nivelul podului  pe care-l traversa.
  • Semnificația visului: Visul  Marei  nu prevestește întâmplări neplăcute. În curând, ea va reuși să rezolve probleme financiare , de primă necesitate. Pentru că apa  de sub podul pe care Mara trecea era limpede  și nu se ridica la nivelul podului.  

Ai primit cadou o umbrelă? În curând vei primi o sumă de bani de la o rudă  

  • Visul: Narcisa ne-a scris și era foarte bucuroasă, dar și  curioasă după un vis recent. De ziua ei, Narcisa a primit cadou o umbrelă superbă de la o rudă și s-a bucurat, pentru că pierduse umbrela  în mod neașteptat.
  • Semnificația visului: Totdeuna, o umbrelă primită cadou are o semnificație  pozitivă. În acest caz, umbrela prevestește un câștig financiar. Narcisa va primi o sumă de bani de la o rudă,  care voia ca astfel ea să recupereze pierderea umbrelei care a afectat-o foarte mult pe  Narcisa.    

În curtea casei ai găsit un stup de albine? Veniturile tale vor crește  substanțial

  • Visul: Geoge ne-a povestit un vis emoționant. Când a venit de la compania unde lucrează, el a găsit un stup de albine. A fost uimit și fericit în același timp. El crede că această surpriză  i se datorează unei  mătuși care știe că el este pasionat de apicultură.  Dar ce semnificația are visul?
  • Semnificația visului: Stupul de albine anticipează satisfacții finaciare. Geoge se va bucura de unele câștiguri neașteptate. Albinele prevestesc  bucurii  care se datorează mai multor câștiguri de care George va  beneficia în curând.   
Loading...