Traducătoarea de vise: Evenimentele petrecute în visele povestite recent de vizitatorii noștri anticipează beneficii pe termen lung

trifoi_cu_patru_foi_jpg.jpg

Trifoiul prevestește prosperitate pentru persoana care-l visează
Sursa foto: Adevărul.ro

Vizitatorii care ne-au scris în această săptămână cred că visele sunt o călăuză pentru proiectele noastre pe termen lung. De asemenea, pe orice temă, visele reunesc experiențe interesante de viață: unele fac referire la evenimente semnificative ce se vor împlini până la sărbătorile Pascale, altele prevestesc evenimente ce se vor regăsi în proiectele noastre pe termen scurt.

Deseori, prin mesajul lor, visele ne ajută să descifrăm situații care ridică semne de întrebare în relațiile noastre cu rudele și colegii. În același timp, multe vise ne revigorează sufletește, prevestesc beneficii nesperate sau ne salvează din situații critice.  În această săptămână, pasionații ediției ”Traducătoarea de vise”ne-au povestit  vise foarte interesante, iar ei se regăsesc printre ”eroii” acelor  întâmplări neprevăzute  ce le-au ieșit în cale. Iată semnificația  viselor  pe care le-am ales pentru ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână:  

 În vis, ai primit un buchet cu  trifoi cu patru foi? Te vei bucura de multe beneficii

Visul: Daria  ne-a povestit un vis inedit: De ziua ei, Daria a primit de la  sora ei un buchet de trifoi cu patru foi. Firește că a fost emoționată, deoarece puține persoane  știu că trifoiul cu patru foi este ” floarea” ei preferată. Când în vis primește un astfel de cadou, totdeauna Daria se bucură de o realizare  sau de un câștig neașteptat.

Semnificația visului : Trifoiul cu patru foi are semnificații deosebite, de bun augur. Totdeuna, un vis în care apare trifoiul cu patru foi acesta prevestește câștiguri , chiar belșug în  familia persoanei care-l visează.  În cazul Dariei, buchetul de trifoi cu patru foi, anticipează  o serie de beneficii de care se va bucura Daria împreună cu familia ei.  

Ai visat  mai mulți pescari pe malul lacului? Vei avea parte de prosperitate

Visul: George ne-a  povestit un vis inedit, cu semnificații deosebite. În vis,  el a mers  la ștrand și, pe malul lacului, a văzut  un grup de pescari care erau foarte bine dispuși pentru că fiecare a avut spor și  pescuise mai mulți pești. George vrea să știe  ce prevestesc pescarii visați.

Semnificația visului:  Desigur,  visul povestit de George prevestește avantaje materiale deosebite pentru el. Totdeauna, în vis pescarii prevestesc  prosperitate.  Mai mult, pentru că în visul povestit de George fiecare pescar era  foarte bine dispus  și pescuise mai mulți pești, înseamnă că, în curând, George va avea parte de beneficii materiale , iar situația sa financiară se va îmbunătății , peste așteptări.

  Ai visat că jucai țintar?  Foarte curând vei primi o sumă de bani neașteptată !+

Visul: Aurelia (Reli) ne-a povestit un vis amuzant. Ea a visat că juca țintar. De fapt, era pentru prima dată când  Reli avea un astfel de vis și ne întreabă dacă acest mesaj oniric este ” de bine”.

Semnificația visului: Aurelia nu are motive de îngrijorare; visul în care juca țintar  face parte din categoria viselor ce prevestesc prosperitate: foarte curând, ea va primi  o sumă de bani neașteptată, deci este vorba despre câștig și nu de pierdere.               

Zugrăveai casa și te grăbeai să termini repede? Te vei bucura de un câștig

Visul: Mara ne-a povestit un vis amuzant: zugrăvea casa și se grăbea să termine repede,  pentru că se anunțaseră oaspeți din provincie . Ea ne întreabă ce  prevestește visul respectiv.

Semnificația visului:  Este un vis de bun augur care prevestește un câștig  deosebit pentru familia Marei, dar și longevitatea de care se vor bucura  rudele  ei apropiate.  

 

Loading...