Traducătoarea de vise: Eşti pescar, stai comod pe scaun, te bucuri de aroma unui parfum sau primeşti scoici? Află când te bucuri şi când ţi se face dreptate în justiţie

CLIIMA20140609_0183_1.jpg

Eşti pescar, stai comod pe scaun, te bucuri de aroma unui parfum sau primeşti scoici?

Am primit cu bucurie şi curiozitate veştile trimise de voi. Mesajele se referă la visele recente voastre recente şi m-am grăbit să le traduc.

În această ediţie, visele voastre anticipează perioade de împliniri, de prosperitate, dar şi avertismente referitoare la relaţiile voastre cu partenerii de afaceri sau de viaţă. Persoanele cu care dialogaţi în vis vă oferă informaţii preţioase care se pot transforma în... bani. Săgetătorii şi Capricornii vă susţin în acţiuni socioprofesionale de bun augur pe termen lung.

Pescuieşti cu spor? Visul prevesteşte prosperitate

Visul : Doru ne-a povestit cât de fericit era în vis. Avea spor la pescuit alături de alţi patru pescari profesionişti. Interesant este că, în viaţa reală, Doru n-a pescuit niciodată.

Semnificaţia visului: Un astfel de mesaj oniric simbolizează, în mod cert, prosperitatea. Situaţia materială a lui Doru se va îmbunătăţi foarte repede. Concret, numărul pescarilor cu care Doru participa la o partidă de pescuit reprezintă perioada de timp în care el se va bucura de împliniri materiale, adică în cel mult patru luni.

Este posibil ca Doru să se ocupe şi de un job care are legătură cu industria peştelui.

Talismanul norocos: Amuleta peştişor.

Ai primit un parfum exotic ? Cineva îţi face o mare bucurie

Visul: Mura, o vizitatoare loială a ediţiei de vise, ne-a povestit cât de fericită era în vis. Primise o sticluţă cu parfum exotic şi mirosul acela îi transmitea o stare de spirit extraordinară.

Semnificaţia visului: Pentru Mura, visul este un motiv de mare bucurie. Când primeşti un parfum şi mireasma lui te binedispune, înseamnă că, într-adevăr, vei avea parte de o mare bucurie şi în viaţa reală. Mesagerul bucuriei poate fi chiar persoana care-ţi oferă sticluţa cu parfum. Multă vreme, Mura se va bucura de efectul acestui vis.

Talismanul norocos: Amuleta amforă.

Stai relaxat pe un scaun ? Ţi se face dreptate în instanţă

Visul: Maria, o altă pasionată a ediţiilor de vise, ne-a povestit cu umorul care o caracterizează, că stătea foarte comod pe un scaun din piele . Nici ea nu ştie de ce, dar visul a emoţionat-o.

Semnificaţia visului: Maria, care în viaţa reală are o problemă de natură juridică, va ascăpa, în sfârşit, de acest coşmar. Pentru că traducând visul acesta, pot să spun cu certitudine, că Mariei i se va face dreptate şi va avea câştig de cauză.

Taliasmanul zilei: Amuleta piramidă.

Un prieten ţi-a dăruit scoici? Fii prudent în afaceri

Visul: Andrei ne-a spus că visul acesta nu-l va uita foarte curând. Era pe o plajă liniştită şi însorită şi un prieten i-a adus o pungă plină cu scoici. Erau foarte frumoase, dar nu ştia de ce i le-a oferit şi nici la cum să le folosească.

Semnificaţia visului: Pentru Andrei, un investitor în viaţa reală, acest vis este un avertisment. El trebuie să fie foarte prudent în privinţa afacerilor în care este implicat acum alături de prietenul care i-a dus punga cu scoici. În acest caz, scoicile simbolizează piedici în afaceri. Este posibil ca autorul problemelor cu care Andrei are să se confrunte în curând, să fie chiar partenerul său de afaceri.

Talismanul norocos: Amuleta vapor


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1