Traducătoarea de vise: Semnificaţia viselor care vă surprind în ipostaze inedite

infoturism.ro_.jpg

Hotel confortabil și elegant
Sursa foto: infoturism.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Iată că voi, pasionații ediției ”Traducătoarea de vise”, sunteți harnici și în perioada vacanței. Am primit de la voi o mulțime de mesaje onirice și diversitatea lor prevestește evenimente interesante și benefice, cu ecouri pe termen lung.

Mulți dintre cei care ne-ați scris ați precizat, cu hazul care vă caracterizează, că n-ați visat un an întreg cât ați visat în perioada concediului. Am observat că în visele povestite de voi, mai ales în visele care se repetă, vă bucurați că sunteți norocoși și primiți ajutor și din surse necunoscute ( de la străini sau de la persoane în poziție de autoritate). Din mesajele voastre ies în evidență momentele  de satisfacție trăite în vis, iar magnetismul partenerilor voștri de dialog și de afaceri se ascunde sub un surâs misterios. Din varietatea mesajelor onirice primite de la voi, le-am ales și le traduc pe acelea care  vă surprind în ipostaze inedite.

Ai poposit la un hotel elegant și confortabil? Te bucuri de prosperitate

Visul: Daria se pregătea să plece în concediu. În ajunul plecării a visat că a poposit la un hotel foarte elegant și confortabil cu o priveliște superbă și toată familie era foarte încântată. Visul i-a stârnit curiozitatea și s-a uitat pe o hartă turistică, dar n-a depistat zona geografică.

Semnificația visului: Confortul și eleganța hotelului sunt mesagerii prosperității. Pentru Daria și familia ei urmează o etapă de viață favorabilă, cu beneficii  pe mai multe planuri. Este posibil ca Daria să-și schimbe locuința și să se bucure de o casă mult mai mare și mai confortabilă decât actuala locuință. În același timp, poate fi vorba și de câștiguri suplimentare care vor permite familiei să călătorească în zone  geografice deosebite, cu peisaje superbe.

Ai vizitat o lăptărie nouă din cartier? Vei progresa în proiectele tale

Visul:  Marieta preferă lactatele și a fost bucuroasă să viziteze noua lăptărie din cartier.  A cumpărat mai multe lactate, printre care și produse noi , pe care nu le gustase niciodată.

Semnificația visului: Pentru Marieta, lăptăria nouă, vizitată de ea în vis,  prevestește un progres  în viața ei.  Poate fi vorba despre proiectele profesionale despre care ne-a vorbit, proiecte care, o vreme au bătut pasul pe loc. În curând Marieta va progresa în acele proiecte. De asemenea, Marieta va avea bucurii pe plan financiar, iar banii nu-i vor mai aluneca printre degete. Pentru persoanele căsătorite sau necăsătorite, în vis, lăptăria este un mesaj de bun augur.

Petreci  în compania unui anturaj vesel ? Ai toate șansele să prosperi

Visul: Aurelia s-a trezit foarte fericită din vis!. Multă vreme petrecuse pe o pajiște superbă, în compania unui anturaj vesel: rudele apropiate și prietenele din companie.

Semnificația visului: Anturajul vesel cu care Aurelia petrecuse în vis   (rude și prietene din companie) anticipează o etapă de progres și prosperitate  care va fi binevenită în viața Aureliei. După o perioadă de austeritate, despre care ne-a povestit Reli, visul prevestește șanse certe  de prosperitate care se apropie de căminul  ei  în curând.

Așteptai în fața primăriei de sector?  Visul prevestește neliniște  

Visul: George, un pasionat de rubrica  de vise ne-a scris din nou.  A visat că  aștepta un prieten în fața primăriei și, împreună, trebuia să intre în  clădirea respectivă. George spune că nu are probleme la primărie și se întreabă ce poate să urmeze după acest vis ?

Semnificația visului: Clădirea primăriei anticipează  o perioadă marcată de neliniște, de certuri  și chiar de procese la tribunal. Probabil și prietenul lui George, pe care trebuia să-l întâlnească, se va confrunta cu probleme oficiale. De aceea, este firesc ca George să verifice dacă este la zi cu  problemele oficiale.         

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...