Traducătoarea de vise: Deseori, visele nu sunt întâmplătoare și prevestesc o situație ieșită din comun

cosuri_cu_ghinda_ro.gde-fon.com_jpg.jpg

Coșurile cu ghindă prevestesc succes în afaceri, noroc și bucurii în dragoste
Sursa foto: ro.gde-fon.com

Deseori, mesajele onirice sunt studiate ”cu lupa” de cei care ne scriu, deoarece cu toții cred că acele vise nu sânt întâmplătoare. Fie că în vis trebuie să te lupți insistent pentru a învinge un obstacol, fie că un personaj întâlnit în cale acționează în mod subit, visul îți sugerează să te pregătești pentru o situație ieșită din comun

În săptămâna care s-a încheiat, cei care ne-au scris despre visele lor au jucat rolul de spectatori, n-au luat atitudine, iar imaginile care s-au derulat minute în șir prin fața lor i-a derutat, deoarece n-au reușit să descifreze semnificația acelor întâmplări din vis. În această ediție, pentru pasionații de vise voi ”traduce” acele mesaje onirice care i-a derutat și  toți se întreabă dacă în viața lor urmează o etapă de bun augur.

Ai visat o turmă de oi în fața casei tale?  Visul prevestește prosperitate    

Visul: Mara s-a culcat devreme cu gândul la datoriile pe care trebuia să le achite foarte curând. Când s-a trezit dimineața a fost surprinsă că toată noaptea a visat o turmă de oi care pășteau în fața casei sale. De aceea, Mara se întreabă insistent de ce a visat acea turmă de oi grase și curate, cum n-a văzut niciodată în viața reală? Oare visul prevestește ceva  de bun augur?

Semnificația visului: Când visezi mai multe oi care pasc în apropierea casei trebuie să te bucuri. Acest mesaj oniric prevestește, în mod cert,  prosperitate. Oaia albă este simbolul prietenului loial care te poate ajuta în momente dificile în viața ta din punct de vedere financiar. De asemenea, oaia este simbolul bucuriei și al unui câștig pe care ai să-l primești în mod neașteptat. Prietenii Marei o vor ajuta să achite datoriile care i-au adus multe clipe de neliniște. Totodată, visul anticipează și un nou loc de muncă, foarte bine remunerat.   

Admirai măslinele din vitrina unei firme? Vei primi o ofertă neașteptată  

Visul: Daria își alege cu grijă regimul alimentar. Mănâncă și anumite măsline, care sunt cărnoase și nesărate. În visul pe care ni l-a povestit, ea admira în vitrina unei firme apreciate de cumpărători, din apropierea casei, un castron cu măslinele ei preferate-cărnose și nesărate. Când s-a trezit, Daria  avea poftă să mănânce multe măsline din castronul pe care l-a visat în vitrina acelei firme.

Semnificația visului: În curând, Daria va primi o ofertă foarte avantajoasă la locul ei de muncă; ea poate fi promovată în funcție și va primi o leafă adecvată. De aceea, măslina are o semnificație pozitivă în viața persoanei care visează un vas plin cu astfel de fructe.  Numai în visele în care cineva îți dă să mănânci măsline mici și acre, atunci poți avea probleme financiare.   

La o expoziție ai văzut coșuri cu ghindă ? Vei avea succes în afaceri

Visul: George este pasionat  de expozițiile care se organizează în oraș. De curând a visat că vizita o expoziție cu tot felul de fructe. La un moment dat, în expoziție erau expuse și câteva coșuri cu ghindă, o tentație pentru crescătorii de porcine. Era pentru prima dată când vedea cantități mari de ghindă, prezentate într-o expoziție cu  fructe  și legume. Povestind visul lui unor colegi de facultate aceștia i-au spus că ghinda  din vis nu are o semnificație pozitivă.

Semnificația visului: Din păcate, George a intrat în panică fără un motiv serios. Ghinda în vis prevestește noroc, succes în afaceri, dar și bucurii în dragoste. Cantitățile mari de ghindă expuse la o expoziție importantă din oraș anticipează mai multe evenimente plăcute în viața lui George, evenimente care se concretizează cu ajutorul unor persoane oficiale.

Pe biroul tău ai găsit o ștampilă?  În curând vei semna un act important

Visul: Când a venit la companie, Meri a găsit pe birou o ștampilă înfășurată într-o pungă de protocol. Le-a întrebat pe colegele ei cine i-a adus acea ștampilă, dar nimeni n-a știut să-i răspundă la întrebare.

Semnificația visului: Un astfel de vis  prevestește că Meri va  semna un act oficial, important pentru cariera sa. Visul trebuie analizat cu toată atenție, mai ales discreția cu care a fost pusă pe birou ștampa. Poate fi vorba despre o persoană influentă din companie, care o apreciază, și o propune pentru promovare.           

 

Loading...