Traducătoarea de vise: Deseori, visele care apar în ajunul unor evenimente prevestesc împliniri

5_multe_bancnote_noi.jpg

Un teanc de bancnote noi prevestesc prosperitate, numeroase avantaje financiare
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Iată că și în această săptămână, am primit de la pasionații de vise o tolbă plină cu mesaje foarte interesante . De această dată, mesajele primite au legătură cu evenimentele importante din viața cuiva. De asemenea, visele pe care le avem în ajunul sărbătorilor prevestesc împlinirea unor proiecte importante la care sperăm.

Legate de unele obiceiuri ce se împlinesc  cu prilejul  evenimentelor importante din viața voastră,  visele emoționante sau amuzante  primite de la voi,  sunt  un ghid despre care o să vă amintiți multă vreme. În această săptămână, dintre veștile primite de la pasionații de vise , am ales pentru această ediție  ”Traducătoarea de vise”  acele  vise care anticipează realizări cu efecte benefice pe termen lung.

Te rugai în fața unei biserici? În curând, vei rezolva o problemă dificilă

Visul: Daria ne-a povestit, cu multe amănunte, un vis emoționant: Se ruga în fața unei biserici  și din sfântul lăcaș se auzea un cor angelic, iar trecătorii  se opreau să  asculte acea melodie  angelică.  Daria  a fost emoționată de acel vis și ne-a  mărturisit  că, de multă vreme, n-a mai fost la biserică , pentru că timpul nu i-a permis.

Semnificația visului: Într-adevăr, iată un vis emoționant. Problemele cu care se confruntă  Daria, despre care ne scrie frecvent, se vor finalize cu bine. O rudă are s-o ajute  să-și resolve  o problemă important ă. Visul este un îndemn pentru Daria să treacă  pe la biserică, să se roage pentru rezolvarea necazurilor.

Ai visat că treci pe sub o poartă înaltă? În curând ,vei fi promovată  în funcție

Visul:  Dora, o colaboratoare consecventă a ediției ”Traducătoarea  de vise” ne-a   relatat un vis inedit, așa cum îl numește ea: De curând, ea trecea pe sub o poartă   înaltă și se întreba când s-a construit  acea poartă care-i scurta drumul spre compania  unde lucrează.   Visul a emoționat-o  și vrea să știe dacă va avea o perioadă bună după  acel mesaj oniric.

Semnificația visului:  După acest vis, în curând, Dora va fi promovată în funcție în compania în care lucrează. Poarta înaltă pe sub care ea trecea, și-i scurta drumul spre companie,  simbolizează apropiata și neașteptata  ei promovare  în funcție.

Te-a emoționat teancul de bancnote visate? Acesta prevestește prosperitate

Visul: Mara ne-a scris din nou, iar visul recent, despre care ne-a scris, ne-a impresionat și pe noi.  Ea a visat un teac foarte mare de bancnote  noi, așa cum, desigur,  există la  orice bancă. După ce Mara le-a admirat, minute în șir, ea s-a trezit din vis, dar  se întreabă  ce semnificație are  superbul teanc de bancnote .

Semnificația visului:  În visul Marei, teancul de bani este de bun augur. Desigur,   un teanc de bani prevestește, totdeauna, prosperitate și  importante beneficii financiare. Un mesaj de acest fel descrețește fruntea  fiecăruia dintre noi.   Mara  se va bucura în curând, de o mare surpriză financiară.

Primești o piersică de la o rudă?  Vei fi  tentată să faci mari investiții

Visul:  George  ne-a relatat  un vis recent,  foarte interesant: O rudă care știa Geoge adora fructele, i-a oferit o piersică.   George ne-a  spus că este în termeni buni cu acea rudă  și se întreabă  ce  semnificație are piersica pe care el a primit-o în vis.

Semnificația visului: În acest caz, visul  îndeamnă la prudență.  Pentru George urmează o perioadă cu situații neprevăzute  și  trebuie să  facă investiții foarte mari. De aceea, este firesc  ca el să fie foarte atent  la cheltuielile  strict  necesare și să economisească  fiecare bănuț  în următoarele  6 săptămâni.   Piersica  este simbolul situațiilor neprevăzute  urmate de tentații  financiare.    

Loading...