Traducătoarea de vise: Cititorii ne-au povestit vise ce prevestesc evenimente de succes

multe_prune_.jpg

În vis, prunele proaspete anticipează zile liniștite, cu împliniri
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Pasionații ediției ”Traducătoarea de vise” ne-au mărturist că, recent, au trăit momente inedite, în visele lor. Mai mult, vizitatorii acestei ediții de vise susțin că, de-a lungul timpului, visele prezentate în această ediție s-au împlinit. De asemenea, vizitatorii noștri fideli au observat că întâmplările trăite în vis prevestesc evenimentele ce vor urma în viața lor.

De aceea, în mod firesc, ei își exprimă  curiozitatea de a cunoaște, cât mai repede, semnificația  viselor inedite. Pentru această ediție am ales visele inedite, prezentate de vizitatorii noștri consecvenți:

Ai visat că o rază de soare a poposit în casa ta? Afacerile tale se bucură de succes

  • Visul: Daria ne-a relatat din nou, un vis recent. Era în balconul casei și o rază de soare îi acoperea fruntea. S-a trezit relaxată din vis și este curioasă să știe ce va urma după acest vis plăcut.
  • Semnificația visului: Totdeauna, când  într-un vis apare o rază de soare în casă, pe birou sau pe fruntea ta, acest vis anticipează beneficii pentru afacerile persoanei care a avut un astfel de vis. Daria ne-a relatat două afaceri în care s-a implicat de curând. Spre norocul ei, visul povestit  anticipează că acele afaceri vor avea o finalitate avantajoasă.

Într-un vis ai văzut multe numere? În curând, te vei bucura de un câștig

  • Visul: Nora ne-a povestit emoționată un vis inedit. Ea urmărea o emisiune la televizor, dar dintr-o dată, pe ecran, au apărut  multe numere. Este pentru prima dată  când visează ”o grămadă” de numere și se întreabă cum se poate traduce acel vis.
  • Semnificația visului: Nora trebuie să fie bucuroasă, deoarece  visul ei prevestește o mare bucurie. Dacă într-un vis ți se arată multe numere, în mod cert, te așteaptă un câștig neprevăzut.   

La un eveniment, o rudă ți-a dat o ștampilă? Vei întocmi acte personale

  • Visul: Dragoș, un colaborator pasionat de ediția de vise, ne-a relatat un vis, desigur, inedit. În vis, el participa la un eveniment de familie când rudele sărbătoreau  împlinirea unui proiect. Dragoș a fost foarte emoționat  că, la sărbătoare  respectivă, el a primit cadou o ștampilă.
  • Semnificația visului: După acest vis, Dragoș va trebui să întocmească acte legate de anumite probleme personale, cu ajutorul unei rude.  Ștampila prevestește în vis rezolvarea unor probleme oficiale care necesită  întocmirea unor acte.   

Ai visat multe prune pe biroul tău? Te vei bucura de zile liniștite, de succes!

Visul: George este uimit de un vis recent și se teme că proiectele lui profesionale  vor bate pasul pe loc. El nu știe cum să traducă visul: o grămadă de prune  de pe biroul lui ce prevestește?

Semnificația visului: Iată că visul lui George este de bun augur, deoarece anticipează că în viața lui George va urma o perioadă liniștită, fără evenimente neplăcute. Mai mult, acum se vor concretiza și proiectele  mai dificile.

 

Loading...