Traducătoarea de vise: Ce înseamnă dacă primeşti un buchet de trifoi

trifoi.jpg

Iată ce înseamnă dacă primeşti un buchet de trifoi în loc de flori în vis
foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Și de această dată, am primit vești de la cei care ne scriu mesaje onirice inedite. Totodată, ne-au scris în premieră și alți pasionați de vise, care urmăresc cu interes fiecare ediție săptămânală de vise. În mesajele primite, vizitatorii ne-au mărturisit că sunt bucuroși atunci când, de cele mai multe ori, ”traducerea” unui vis devine realitate.

Da, este adevărat! Putem să spunem, fără teama de a greși, că multe vise sunt un crâmpei de premoniție, chiar dacă aceasta este învăluită în mister. Pentru această săptămână am ales să traduc  acele mesaje onirice inedite care anticipează reușite așteptate cu nerăbdare de cei cei care ne-au scris.

Ai visat un lac plin de nuferi? Va urma o perioadă marcată de multe bucurii pentru cei dragi

  • Visul: Laura a visat un lac plin de nuferi și se întreabă ce va după un astfel de vis.
  • Semnificația visului:  Cei care visează nuferi se pot aștepta la o perioadă marcată de bucurii și de împliniri pentru cele mai dragi persoane din viața  lor. Se poate spune că, persoana respectivă, în curând, scapă de o perioadă dificilă, încărcată de  griji financiare și de discordie în viața personală.    

O umbrelă apare deseori în visele tale, de la o vreme? Ve  primi un câștig, în curând

  • Visul: Dora ne-a povestit un vis amuzant. În ultima vreme visează că, deseori, în drumurile ei este însoțită de o umbrelă și nu știe ce prevestește acel vis.
  • Semnificația visului: Umbrela este un simbol pozitiv. Cine visează umbrelă va primi, în curând, bani de la cine nu se așteaptă. Este vorba despre un  câștig semnificativ, care o va scăpa de multe obligații materiale și morale. 

La ziua de naștere în loc de flori a primit un buchet de trifoi? Oare ce prevestește visul?

  • Visul: Reli ne-a scris din nou. A visat că, de ziua ei de naștere, a primit cadou un buchet superb de trifoi. Oare acest ”cadou” ce prevestește?
  • Semnificația visului:  Și persoanele care visează trifoi sunt foarte norocoase. Trifoiul este mesagerul belșugului. Câțiva cititori au fost bucuroși când, au visat trifoi cu patru foi și s-au gândit să ne scrie. Sigur, sunt și multe alte persoane curioase să știe semnificația unui vis de acest fel. 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1