Traducătoarea de vise: Ce înseamnă dacă dai bani în vis? VIDEO

CLIIMA20120605_0017_1.jpg

Vrei să te bucuri de prosperitate? Să nu dai bani în vis
Citeste tot despre: 

Din mesajele onirice primite în aceste zile de la voi, am constatat că există şanse să descoperiţi informaţii păstrate în mare secret de persoane influente din anturajul vostru. În acelaşi timp, în acest interval, vi se trezeşte un interes special pentru noutăţi legate de carieră, de relaţii şi de spiritualitate. Persoanele orgolioase din jurul vostru vor să-şi pună în aplicare ambiţiile pe toate planurile. Întâlnirile cu rudele care locuiesc în alte localităţi sau care au plecat în eternitate simbolizează implicarea voastră în activităţi delicate, dar cu finalitate pozitivă.

Vrei să te bucuri de prosperitate? Să nu dai bani în vis

Visul: Grig, un nou vizitator al site-ului nostru, ne-a relatat un vis cu multe simboluri onirice. În provincie, el s-a întâlnit cu rude apropiate ( mătuşi, unchi şi nepoţi).

Grig a fost impresionat de întâlnirea cu o mătuşă decedată de ceva vreme. În vis, ca şi în viaţa reală, aceasta era supărată că n-a reuşit să obţină terenul revendicat. Pentru a-i alina supărarea, Grig a vrut să-i ofere mai multe milioane.

Rudele l-au înconjurat şi fiecare voia să-i spună ceva. Totuşi, Grig îşi aminteşte că mătuşa n-a intrat în posesia banilor. La acestă întâlnire a venit şi soţul mătuşii (infirm de război în viaţa reală), dar acum, ca prin farmec, acesta scăpase de infirmitate. De asemenea, Grig a reţinut în preajma sa şi un copil mic.

Semnificaţia visului: Faptul că mătuşa lui Grig n-a intrat în posesia banilor, este de bun augur pentru el. În acest an, se va bucura de mai multe avantaje financiare, răsplata unor eforturi susţinute, va fi protejat de o persoană influentă, va lupta pentru faimă pe plan profesional, dar nu vor lipsi rivalităţile şi jocurile de culise.

Copilul din vis anticipează un duşman puternic, nebănuit, o persoană tânără.

Aduce noroc: Să nu ia decizii pripite marţea şi sâmbăta; de asemenea, Grig trebuie să ofere ofrande rudelor decedate -flori, lumânări şi orez.

Reuşeşti să sari peste un gard? Scapi de încurcături

Visul: Aurelia a trăit momente de nemulţumire. Trebuia să ajungă la un eveniment privat, dar în faţa porţii a apărut un gard, destul de înalt..

Semnificaţia visului: Aurelia a trecut destul de repede peste momentul de nemulţumire. Pentru că nu era nimeni în preajmă, care s-o ajute, singura soluţie era să sară, cu prudenţă, peste gard.

În viaţa reală, visul anticipează reuşite pentru Aurelia. Cu ajutorul anturajului, ea va scăpa de încurcături financiare şi profesionale.

Aduce noroc: Pe masa de lucru, Aurelia să păstreze un pahar de cristal plin-cu suc de fructe, cu bomboane sau ceai.

Culegi flori în zi de sărbătoare? Te bucuri de succes

Visul: Daniela a avut un vis extraordinar de plăcut. Era duminică şi pe o pajişte necunoscută culegea floarea preferată-crini albi.

Niciodată nu a reuşit să cumpere un braţ de crini, flori care îi aduceau linişte în suflet şi bucurii.

Semnificaţia visului: Este un vis premonitoriu. Indiferent pe poziţia socială, Daniela se va bucura din plin de un privilegiu. Crinii albi sunt simbolul unor beneficii: Daniela va trece cu bine un test, va câştiga stima unor persoane de decizie, care ştiu să se comporte cu colaboratorii cu mult tact.

De asemenea, se va căsători cu o persoană pe care, acum, n-o cunoaşte.

Aduce noroc: Să poarte în poşetă o amuletă-un crin sau un trandafir alb.

Te încumeţi să sari cu paraşuta? Este de bine

Visul: Dan a hotărât să înveţe să sară cu paraşuta. În acest fel va avea şansa să găsească un loc de muncă acolo unde vrea el

Semnificaţia visului : Dan cultivă încrederea în el, în forţele proprii.. În orice situaţie, el va avea nevoie de curaj.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1