Traducătoarea de vise: Ce înseamnă dacă ai visat un ceas deșteptător

ceas.jpg

Ceasul deşteptător te anunţă că ai scăpat de necazuri

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucură veştile trimise de voi și optimismul care vă însoţeşte în viața de fiecare zi. De asemenea, dorinţa voastră de a vă implica în proiectele temerare, lansate de colegi şi de rude este un exemplu demn de urmat şi pentru alţii. Am analizat visele povestite de voi și am constatat că nimic nu este întâmplător în această săptămână !

Chiar şi cei care nu sunteţi într-o formă fizică de invidiat vă propuneți să nu ratați şansele la care visaţi cu ochii deschişi în carieră, şi în viaţa relaţională. Mă bucură și faptul că vizitatorii care ne scriu cred cu tărie în semnificaţia viselor şi speră că fiecare mesaj oniric exprimă o punte de legătură între viaţa reală şi atmosfera din vis.

Piedecile care apar în calea voastră în următoarea săptămână pot fi depăşite cu uşurinţă și pentru faptul că puteți conta pe sprijinul partenerilor voştri de afaceri şi de viaţă care nu v-au dezamăgit niciodată. În această săptămână, nativii Scorpioni și Săgetători din anturaj vă susţin în demersurile voastre. Dintre visele trimise de voi le-am analizat pe cele care se referă la evenimentele care vă iau prin surprindere:

Ai visat un ceas deșteptător? Necazurile se depărtează de familia ta

Visul: Daria ne-a povestit că ceasul deşteptător a trezit-o mai devreme decât trebuia și a profitat de ocazie. Timp de o oră, ea și-a completat programul pentru week-end, apoi a întors ceasul, de teamă să nu se oprească. Daria ne întreabă dacă un astfel de vis poate fi de bun augur?

Semnificația visului: Ceasul deșteptător, care sună mai devreme, te anunță că începi o zi de muncă cu spor. Visul  este, într-adevăr, de bun augur deoarece anticipează că, în curând, în familie se restabilește armonia și necazurile se depărtează de căminul Dariei care a  visat ceasul deșteptător. În același timp, proiectele familiei se împlinesc fără  obstacole și totul va merge precum ceasul. Dacă în vis întorci propriul ceas deșteptător, se poate spune că te vei bucura de o viață sentimentală împlinită, fără dezamăgiri.

Amuleta norocoasă: Un ceas deșteptător.

Ai primit un buchet cu flori de rozmarin? Sosesc pețitorii în casa ta!

Visul: Nora ne-a povestit un  vis emoționant care a trezit-o din somn și, din acest motiv, n-a mai adormit multă vreme. De la un tânăr necunoscut, ea a primit un buchet cu flori de rozmarin. De fapt, era pentru prima dată când a visat delicatele flori de rozmarin. Oare ce va urma după acest vis, ne-a întrebat ea?

Semnificația visului: Buchetul de flori de rozmarin visat de Nora prevestește satisfacții sufletești, optimism și o căsătorie în familia Norei. Dacă Nora nu este căsătorită, visul prevestește că, în curând, vor sosi pețitori care o vor cere în căsătorie , deoarece ea a primit buchetul de rozmarin.

Amuleta norocoasă: O floare de rozmarin. 

În grădina casei ai găsit trifoi cu patru foi? Ești o persoană norocoasă

Visul: După revenirea în țară, Clara ne scrie din nou, emoționată de un vis care, prin tradiție, atrage norocul: trifoiul cu patru foi. Ea ne povestește cu umor că a descoperit printre tufele de flori din grădină și câteva fire de trifoi cu patru foi. Se spune că poartă noroc. Așa este? În ce constă norocul, ne întreabă emoționată Clara.

Semnificația visului: Este vorba despre mai multe șanse care vor veni în viața Clarei pe plan profesional, dar și în viața de familie. Mai mult, Clara va fi apreciată în grupul pe care-l frecventează. Ce poate fi mai plăcut decât să nu te ocolească șansele și să fii apreciat în societate?

Amuleta norocoasă: Trifoiul cu patru foi.

Frigiderul cumpărat era plin de bunătăți? În curând sosesc oaspeți

Visul: Pasionat de vise, Dinu, vizitatorul nostru consecvent, ne-a povestit un vis cam ciudat, cum spune el. Dinu a cumpărat un frigider nou și  se pregătea să facă aprovizionarea pentru week-end. După ce l-a dus acasă, a vrut să vadă cât este de încăpător. Spre uimirea lui, când a deschis frigiderul, a constatat că acesta era plin cu bunătăţi. Ce poate să prevestească un astfel de vis ? 

Semnificaţia visului: Acest mesaj oniric are o semnificație pozitivă. În curând, Dinu va primi oaspeţi pe care nu i-a văzut de multă vreme.  Pentru el va fi o surpriză plăcută să se întâlnească cu rude de sex feminin : o soră sau o nepoată, dornice să-l revadă când el își sărbătorește ziua de naștere. În același timp, alimentele găsite  în frigider prevestesc îmbunătățirea situației lui financiare.  

Amuleta norocoasă: Pușculița. 

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Loading...