Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când visezi că primeşti o verighetă? VIDEO

Ce-mi rezervă viitorul? Este o întrebare firească ce apare frecvent după fiecare vis interesant. În această săptămână, visele celor care ne-aţi scris  anticipează evenimente interesante: cooperarea şi alianţele cu persoanele influente vă ajută să vă simţiţi la adăpost de grijile zilei de mâine.

De aceea, deocamdată, intenţiile, ca şi planurile voastre financiare secrete se pot concretiza fără sacrificii prea mari. Unele întâmplări petrecute în familia voastră vă mai dau de gândit.


Ai visat că eşti familist? Îţi asumi noi responsabilităţi

CLIIMA20111018_0061_1.jpg

Ai visat că eşti familist? Îţi asumi noi responsabilităţi

Visul: Ionuţ a visat că este căsătorit, că are un copil şi vrea să ştie ce evenimente anticipează visul său.

Semnificaţia visului: În general, un astfel de vis are semnificaţii pozitive. Ionuţ nu ne dă amănunte : nu ştim cum era „ soţia"din vis, nici cum se manifesta „pruncul" lui. În acest caz, visul anticipează că va avea noi responsabilităţi, mai ales în viaţa personală. Cu sau fără voie, Ionuţ se va implica în noi proiecte care vor fi de ajutor rudelor apropiate. Dacă în vis copilul era vesel, înseamnă că Ionuţ va colabora foarte bine cu persoanele din anturaj. În societate, chiar şi demersurile lui dificile (intelectuale sau financiare) vor fi susţinute de rude şi de prieteni.

Sfaturi: Pe plan afectiv, Ionuţ trebuie să pună frâu impulsivităţii. Dragostea cuiva pentru Ionuţ se intensifică după data de 23, dacă este necăsătorit.

Ai văzut o grămadă de bani ? Scapi de datorii

CLIIMA20111018_0062_1.jpg

Ai văzut o grămadă de bani ? Scapi de datorii

Visul: Mirela a visat multe genţi pline cu bani. Dar ea a fost impresionată de o grămadă de bani, stivuiţi cu grijă, cum spune ea.

Semnificaţia visului: Visul anticipează mulţumire sufletească. O vreme, Mirela nu va fi afectată de datorii şi de achitarea obligaţiilor morale. Siguranţa aceasta poate fi trecătoare.

Sfaturi: Deşi poate obţine un câştig neaşteptat, Mirela trebuie să fie prudentă cu investiţiile neprogramate ce apar spre sfârşitul fiecărei luni până la sfârşitul anului.

Rândunelele au intrat în casa ta? Se anunţă oaspeţi

CLIIMA20111018_0063_1.jpg

Rândunelele au intrat în casa ta? Se anunţă oaspeţi

Visul: Eliza a visat că mai multe rândunele şi-au făcut cuib în casa ei. Era uimită, pentru că Eliza ştia că aceste păsări călătoare au plecat spre ţările calde.

Semnificaţia visului: Rândunica este simbolul veştilor bune, al schimbărilor pozitive în viaţa cuiva. Cuibul de rândunele anticipează sfârşitul unor necazuri-financiare şi afective. Mai mult, toate aceste mesaje pozitive vor fi aduse de oaspeţii care sosesc foarte curând.

Sfaturi: Visul este de bun augur pentru cei care vor să călătorească pe distanţe mari, dar nu dispun de resurse financiare. Eliza nu trebuie să refuze o invitaţie într-o călătorie şi să participe la concursuri cu premii; şansa îi surâde cât de curând.

Ai primit o verighetă de la un necunoscut? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Mariana a visat că a primit o verighetă. Era uimită de faptul că cel care i-a dăruit-o era un tânăr necunoscut.

Semnificaţia visului: Verigheta confecţionată din metal preţios are un simbol pozitiv. Acest inel anticipează o bucurie nesperată în dragoste. Mariana va avea noroc alături de un tânăr pe care, deocamdată, nu-l cunoaşte.

Sfaturi: Dacă alesul Marianei îşi va respecta promisiunile, ea poate să spună „Da!", să se căsătorească fără să regrete mai târziu.

Citeşte despre alte semnificaţii ale viselor tale:

Invitaţie la bal; balaur care te urmăreşte; cadavru, cafea

Vrăjitoare tânără, păsări pe nuferi, brad împodobit cu tulpina ruptă, uragan

Iederă, grădină, găini, fazani

Şerpi, greier,magician, pahar de metal

Casă în construcţie, creangă, stupi, gândaci

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1