Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când te urmăreşte un balaur? VIDEO

Citeste tot despre: 

Cele mai importante vise anticipează o perioadă foarte aglomerată, cu întâlniri şi dialoguri privilegiate, iar veştile bune nu se lasă aşteptate.

Acestea vor influenţa iniţiativele voastre pentru promovarea
intereselor financiare prin metode inedite. În acelaşi timp, se
accentuează dorinţa voastră de a face schimbări radicale în stilul de
viaţă. Nu vă treziţi cu faţa spre Răsărit; în acest fel veţi uita
amănuntele visului.

Ai fost invitată la bal ? Vei avea noi prieteni

Visul: Lia a visat că a fost invitată la bal. Prietena ei insistă să vină, să se relaxeze şi să alunge astfel stresul acumulat în ultima vreme.

Semnificaţia visului: Balul este simbolul unei etape petrecute în compania unor prieteni, dar şi dorinţa de a scăpa de stres şi de singurătate. Un astfel de vis scoate în evidenţă sentimentul nemărturisit de a avea noi prieteni pe care să poţi conta la bine şi la rău.

Sfaturi: Pentru Lia urmează o etapă importantă; este bine să onoreze invitaţiile primite până la sfârşitul anului, pentru că în astfel de medii sociale va cunoaşte persoane influente. În compania acestora, proiectele ei se vor concretiza mai repede. Este posibil ca, tocmai la acest bal, să-şi întâlnească sufletul-pereche.

Ai visat un cadavru? Te aşteaptă o schimbare

Visul: Vali şi Ileana au avut un vis asemănător- cadavrul unui bărbat .

Semnificaţia visului: Un vis în care apare un cadavru are semnificaţii diferite. În aces caz, visul anticipează o schimbare: cele două vizitatoare vor depăşi o stare de incertitudine. Ele vor putea să evalueze cu obiectivitate noile proiecte în viaţa personală.

Sfaturi: Dacă este vorba de un divorţ, Vali şi Ileana vor depăşi momentele neplăcute şi, în curând, îşi vor reface viaţa.

Ai cumpărat multă cafea? Vei avea o perioadă prosperă

Visul: Steluţa a visat că a cumpărat o cantitate mare de cafea. O rudă a rugat-o să-i dea cu împrumut o cană cu boabe de cafea.

Semnificaţia visului: Cafeau boabe simbolizează vigoare, energie investită în rezolvarea problemelor dificile. Ruda care o roagă pe Steluţa să-i împrumute cafea anticipează o colaborare avantajoasă cu o persoană abilă şi competentă. În curând, Steluţa nu va mai fi stresată din punct de vedere financiar.

Sfaturi: Chiar dacă iniţiativele pe termen scurt sunt obositoare, şansele de câştig sunt promiţătoare. Finalizaţi proiectele în curs de derulare.

Te urmăreşte un balaur ? Vezi ce înseamnă

Visul: Dinu a visat că este urmărit de un balaur. Îi simţea respiraţia în ceafă, dar el nu-l vedea. Prietenii i-au spus că fiara îl urmăreşte, pas cu pas, de la o mare înălţime. Într-o zi, Dinu s-a pitit după o troiţă; de atunci balaurul a dispărut.

Semnificaţia visului: Balaurul este simbolul unui pericol. Este vorba de o persoană foarte răzbunătoare, care-şi urmăreşte victima cu discreţie. Troiţa reprezintă persoane curajoase, bine intenţionate. Dinu are sprijinul unor persoane care nu ezită să se implice în situaţii-limită.

Sfaturi: Dinu trebuie să evite colaborarea cu cei care dispreţuiesc altruismul.


Loading...