Traducătoarea de vise / Ce înseamnă că te plimbi printr-un lan de porumb? Dar că întâlneşti un preot?

Citeste tot despre: 

Mă bucur că mesajele voastre sunt foarte optimiste. Prietenii şi partenerii voştri de viaţă vă împărtăşesc ideile şi vă susţin în realizarea scopurilor temerare urmărite în aceste zile. O bună parte dintre proiectele conturate acum vor avea o finalitate favorabilă: cele mai uşoare - în umătoarele două-trei săptămâni, iar cele mai dificile, începând cu luna martie.


Cei care mi-aţi scris sunteţi preocupaţi, pe bună dreptate, şi de consolidarea energiilor. Nu este prea simplu să ţineţi sub control problemele de sănătate, care v-au dat de furcă în ultimele zile. Realizările voastre au legătură cu atmosfera din familie.
Am analizat cele mai interesante vise povestite de voi şi iată ce semnificaţie are fiecare.


Te-ai întâlnit cu un preot? Scapi de un conflict

Visul: Lia s-a trezit dintr-un vis recent cu un mare semn de întrebare. În drum spre serviciu, ea s-a întâlnit cu o faţă bisericească din cartierul său. Să fie de bine? ne întreabă ea.

Semnificaţia visului: O astfel de întâlnire cu un preot, anticipează un eveniment pozitiv. Visul prevesteşte că un vechi conflict se va stinge cât de curând. Poate fi vorba despre rezolvarea unei situaţii tensionate care v-a sâcâit în ultima vreme. Problema v-a stresat şi a fost alimentată cu vorbe de persoane invidioase din anturajul vostru. Dar apare un intermediar care lămureşte lucrurile şi veţi fi mulţumită că ostilităţile s-au încheiat cu bine.

Aduce noroc: Amuleta Cruciuliţa de botez.

În drumul tău întâlneşti o vilă? Află ce însemnificaţie are

Visul: Când s-a trezit din vis, Daria era convinsă că o schimbare se va petrece în viaţa ei. Mergea pe o alee foarte frumoasă şi, pe neaşteptate, i-a apărut în cale o vilă superbă. Minute în şir a admirat acea casă surpinzătoare, dar visul poate avea şi o semnificaţie bună?

Semnificaţia visului: Daria se poate aştepta ca, în prima parte a anului, să se mute într-o casă foarte frumoasă. Poate să fie o vilă sau o casă la curte, dar această împlinire o poate savura alături de o persoană de sex opus. Pentru Daria, visul anticipează şi o etapă de viaţă liniştită, fără griji pentru ziua de mâine.

Aduce noroc: Amuleta floare de colţ.

Porţi o pălărie modernă? Vei fi apreciat

Visul: George a visat că fratele lui i-a făcut cadou o pălărie modernă. Era mulţumit că atrăgea atenţia trecătorilor care-l priveau cu admiraţie. În drumul său a întâlnit şi alţi prieteni care se salutau ridicându-şi pălăria, dar George a preferat să răspundă la salut înclinându-şi capul, fără să-şi ridice pălăria.

Semnificaţia visului: Este un vis favorabil pe plan social şi profesional. Iniţiativele lui George se vor bucura de admiraţie. Visul mai are o semnificaţie importantă: este bine că George îşi saluta prietenii printr-o simplă înclinare din cap. Acest gest, dovedeşte că el nu va fi umilit de persoanele de decizie din anturaj. În schimb, prietenii întîlniţi care obişnuiau să-şi ridice pălăria, în semn de salut, se vor confrunta cu supărări şi vor fi umiliţi de persoanele influente.

Aduce noroc: Colaborarea cu nativii Tauri şi Fecioare.

Te plimbi printr-un lan de porumb? Vei câştiga bani frumoşi

Visul: În visul relatat, Marius se plimba într-un lan de porumb. Era o zi plăcută de vară şi în grădina casei, pentru prima dată, se întindea un lan de porumb. Ştiuleţii erau foarte frumoşi şi se întreba când au crescut atât de repede.

Semnificaţia visului: Pentru Marius este un vis cu semnificaţii benefice. Urmează o etapă prosperă : se vor concretiza unele proiecte foarte repede şi Marius va câştiga sume importante în colaborare cu rudele.

Aduce noroc: Verificarea veştilor bombă.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1