Traducătoarea de vise: Ce înseamnă că ai primit o sanie nouă? Află aici! VIDEO

CLIIMA20121218_0003_1.jpg

Testezi o reţetă de cozonaci? Primeşti oaspeţi de seamă
Citeste tot despre: 

Foarte multe veşti interesante se adună în căminul vostru. Acum, cei care ne-au scris sunt preocupaţi de semnificaţia viselor care privesc surprizele pentru sărbători şi cum se rezolvă problemele importante, în funcţie de sursele financiare.

Poate fi vorba şi despre întâlnirea cu sufletul pereche . Există compatibilităţi între cei din anturajul vostru şi cei pe care i-aţi visat. În aceste zile vă întâlniţi cu persoane paşnice, generoase. Alături de astfel de prieteni, proiectele se concretizează mai uşor. Visele analizate în această ediţie sunt vise tematice şi ele au un simbol special: ele prevestesc evenimente, urmate de întâlniri şi oportunităţi neaşteptate, dar şi pe cine puteţi conta în anumite situaţii speciale.

Iată visele selectate:

Ai primit o sanie nouă? Treci repede peste dificultăţi

Visul: Viorica s-a trezit din vis foarte veselă. Primise cadou o sanie şi zbura printre nămeţii adunaţi pe strada ei.

Semnificaţia visului: Dacă mergi cu sania, poţi să depăşeşti mai repede peste unele dificultăţi. În acest caz, visul anticipează chibzuinţă la capitolul investiţii pentru un eveniment anume. În acest caz, situaţia financiară se redresează după data de 26 decembrie. Totodată, visul se referă la următoarele deplasări la drum lung, dar şi la participarea la activităţi sociale. Starea sufletească este foarte bună şi ajută la selectarea priorităţilor. Poartă noroc: Amuleta clopoţel.

Cineva a împodobit bradul din curtea casei tale? E de bine

Visul: Dora a a avut un mesaj oniric foarte plăcut. Bradul din curtea casei sale era împodobit cu multă beteală. Nu ştie cine i-a făcut o surpriză atât de plăcută. Privea uimită la zecile de beculeţe aprinse şi la beteala din vârful bradului, care avea o strălucire aparte. Parcă trăia o întâmplare din poveşti.

Semnificaţia visului: Un brad împodobit pentru sărbătorile de iarnă anticipează un succes pe plan profesional, dar şi multe soluţii practice puse în practică în prima jumătate a anului în căminul Dorei. Beteala care împodobea coroana din vârful bradului are o semnificaţie aparte: aceasta se referă la o izbândă a Dorei asupra duşmanilor ei declaraţi. Poartă noroc: Amuleta cheie.

Testezi o reţetă de cozonaci? Primeşti oaspeţi de seamă

Visul: Mura, o nouă vizitatoare a ediţei de vise, ne-a povestit un vis emoţionant. Primise o reţetă de cozonac extraordinară, aşa cum
gustase ea la o petrecere privată. La scurt timp, după ce Mura a frământat cozonacul l-a pus în cuptor. După ce s-a copt, ea n-a mai avut răbdare şi a gustat cozonacul. Voia să fie sigură de reuşită. Mura va pregăti un astfel de desert pentru sărbători.

Semnificaţia visului : Un astfel de mesaj prevesteşte o nouă experienţă de viaţă, inedită în felul ei. Mai mult, cozonacul în această ipostază anunţă că persoana care a visat că mânca din delicioasa prăjitură va primi oaspeţi de seamă. Poartă noroc: Amuleta vâsc.

Ai primit o pereche de mănuşi noi? Cineva te protejează

Visul: Daniela îşi pierduse mănuşile şi se gândea să-şi cumpere o altă pereche. Nu-i plăcea să meargă fără mănuşi când afară era ger. Când nu se aştepta, o prietenă i-a făcut cadou o pereche nouă de mănuşi; erau frumoase şi călduroase.

Semnificaţia visului: Un vis în care porţi mănuşi, călduroase şi frumoase, este un mesaj cât se poate de plăcut. Persoana care a avut un astfel de mesaj oniric va fi apreciată de persoane de decizie. În acest caz, analizând amănuntele visului, Daniela poate fi avansată la locul de muncă şi va parcurge o etapă fără evenimente negative. Trăind în siguranţă, ea va fi mai eficientă şi, alături de familie, va rezolva problemele personale la timp. Dacă ar fi visat că poartă vechile mănuşi, Daniela s-ar fi confruntat cu probleme financiare. Poartă noroc: Amuleta ceas.

VIDEO

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1