Traducătoarea de vise: Ce aduc visele cu preoţi, biserici şi icoane? VIDEO

Am primit mesajele voastre şi m-am bucurat că visele prezentate dovedesc că veţi face faţă suprasolicitărilor. Cu toţii aveţi zile bune şi zile tensionate; este important că aceste mesaje vă ajută să salvaţi aparenţele şi că nu vă temeţi de complicaţii neaşteptate.

Momentele de meditaţie, sugestiile prietenilor apropiaţi, altruismul rudelor de la drum lung vă ajută să găsiţi resursele, materiale şi spirituale, de care aveţi nevoie.

Visezi adesea biserici, preoţi, icoane - scapi de încurcături

Visul: Ioana a visat că era într-o biserică, cu multă lume. Ea se ruga şi dădea acatiste. Visează foarte des preoţi, icoane, biserici.

Semnificaţia visului: Este un vis cu numeroase semnificaţii. Ioana este neliniştită; ea se roagă şi speră să i se împlinească anumite dorinţe. Pentru Ioana contează mai ales liniştea sufletească pentru a lua decizii înţelepte. Visul anticipează că luna noiembrie este de bun augur pentru ea. De acum, în etape, Ioana va scăpa de anumite încurcături legate de viaţa personală, afectivă şi de carieră.

Sfaturi: Visul sugerează încă un lucru important: şi atunci când i se împlinesc dorinţele să se roage şi să practice meditaţia- o terapie cu efecte extraordinare asupra psihicului.

Bei lapte cu multă poftă? Eşti pe calea cea bună


Visul: Aurelia a visat că primise în dar o oală plină cu lapte foarte gustos. De aceea şi-a propus ca în acea dimineaţă să bea lapte pe săturate.

Semnificaţia visului: Când primeşti lapte proaspăt şi-l bei cu multă poftă, poţi să te aştepţi numai la lucruri bune. Aurelia va colabora cu persoane altruiste, competente şi, în egală măsură, loiale unui ideal. Aurelia se va bucura de ajutorul necondiţionat al persoanelor din anturaj.

Sfaturi: La propriu, laptele este o hrana spirituală şi trupească de care Aurelia are nevoie. Prietenii trebuie aleşi după criteriul loialităţii.

Se opreşte liftul între etaje? Încurcăturile sunt trecătoare


Visul: Sori a visat că s-a oprit liftul între etaje, că uşa acestuia s-a deschis, dar că se chinuia să ajungă la uşă, să iasă din lift.

Semnificaţia visului: Sori se poate aştepta la controverse şi la momente streasante. Urmează o perioadă solicitantă şi Sori se teme de urmările unor discuţii aprinse. Dar în vis uşile liftului s-au deschis; acest amănunt este foarte important.

Sfaturi: Sori va scăpa de încurcături dacă solicită la timp ajutorul unor persoane de încredere, de acelaşi sex.

Ai cumpărat bijuterii? Te bucuri de prosperitate


Visul: Iulia a visat că a făcut o achiziţie valoroasă: a cumpărat un medalion în formă de trandafir albastru şi o brăţară confecţionate din metal preţios.

Semnificaţia visului: Iulia va găsi resurse să-şi completeze bugetul, să rezolve probleme delicate în situaţii în care alţii nu s-ar gândi la astfel de soluţii. Forma medalionului anticipează şi bucurii pe plan afectiv, alături de o persoană tandră, de încredere.

Sfaturi: Cuvintele-cheie în acest caz: Moderaţie în privinţa ambiţiilor materiale şi profesionale.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1