Traducătoarea de vise: Cadourile primite în vis prevestesc beneficii financiare bine-venite.

telefonul_suna_jpg.jpg

Când telefonul sună insistent, vei primi vești bune despre benefiicii
Sursa foto: Adevărul.ro

Și în țara noastră, subiectul incitant al semnificației viselor a preocupat de-a lungul deceniilor zeci și zeci de persoane. Numeroși pasionați de vise le-au adunat în broșuri și astfel se consideră ”cunoscători ”în arta viselor.

Persoanele dornice să cunoască semnificația celor mai interesante dintre visele lor recente ne-au mărturisit că sunt derutate de faptul că unele vise sunt interpretate în mod diferit în cărțile de vise. De aceea, acești pasionați de semnificația viselor urmăresc cu mare atenție diversele interpretări și cele care se împlinesc devin credibile.

În țara noastră, Cheia viselor ”sau ”Adevărul  descoperit”, o carte de vise realizată în  anul 1887 de Martin Zadeca,  înțeleptul  pustnic, preocupat de semnificația viselor până la sfârșitul vieții sale, la vârsta de 106 ani, a fost urmată de numeroase alte ediții. Interesul deosebit pentru mesajele primite în timpul somnului demonstrează audiența de care se bucură, cărțile despre vise, decenii la rând.  În ultima săptămână, am primit de la pasionații ediției ”Traducătoarea de vise”  mai multe mesaje în care sunt prezentate visele lor recente însoțite de  dorința  lor firească  de a afla  și semnificația acelor mesaje onirice. Dintre  visele interesante primite recent am ales pentru ediția din această săptămână pe  acelea care apar frecvent  în visele vizitatorilor noștri. Astfel de vise au semnificații precise și prevestesc anumite întâmplări de bun augur pentru  proiectele în care sunt antrenați cei care ne scriu. De aceea, unii pasionați de vise spun că, astfel de mesaje, anticipează un succes care a ajuns la ușa  casei celor care ne scriu:  Iată visele selecționate pentru această ediție :

O prietenă ți-a făcut cadou  o lanternă? Vei ajunge cu bine  la destinație

 Visul: Mara  este pasionată de visele surpriză. De aceea, ea colecționează cele mai interesante vise povestite de rude, dar și propriile sale vise.  De curând, s-a trezit bucuroasă din somn:  Se întunecase și trebuia să ajungă la timp la o rudă bolnavă, să-i ducă un medicament. În mod neașteptat, a întâmpinat-o o prietenă care i-a oferit o lanternă. Această întâmplare din vis a ajutat-o să ajungă la destinație  și să ocolească mașinile care staționau pe trotuar.

.Semnificația visului: Pentru Mara, visul cu lanterna este de bun augur. Așa cum povestește ea,  lumina lanternei i-a arătat drumul și a trecut cu bine printre mașinile care, seara, nu erau parcate reglementar. O lanternă aprinsă noaptea, pe întuneric, care răspândește o lumină aurie, prevestește o reușită pentru Mara; ea va ieși la timp dintr-o încurcătură neașteptată.   

Te plimbai într-un oraș mare?  Vei face o călătorie ...bănoasă

Visul: Doru ne-a povestit un vis emoționant: se plimba într-un oraș mare . Era pentru prima dată când vizita acest oraș  cu multe obiective turistice inedite , de unde  a cumpărat mai multe lucruri foarte ieftine.  

Semnificația visului:  Un astfel de vis prevestește avantaje materiale. Este vorba despre o călătorie cu urmări financiare deosebite, cu investiții  în obiecte utile pentru  căminul său, pentru bibliotecă și garderobă..

În vis ai primit un pachet?  Să te aștepți la un  câștig  de bani ...

Visul: Maia  ne-a povestit ce fericită a fost într-un vis recent. Ea primise un aviz poștal și buna ei prietenă îi trimetea din nou un pachet.  De când a terminat facultatea, Maia primește,  periodic, câte un pachet de la aceasta..

Semnificaţia visului: Maia, în curând va primi un mesaj financiar benefic şi, în acest fel, visul se împlineşte. 

Loading...