«Traducătoarea de vise»: Ai visat o turmă de oi? Prosperitatea vine - VIDEO

Incet, dar sigur, vă obişnuiţi cu ideea că prietenii, colegii şi rudele au dreptate în multe privinţe. Visele voastre, povestite cu lux de amănunte, conformă acest lucru. Săptămâna aceasta pare să fie încărcată de surprize. Fie că sunteţi în vacanţă la mare sau la munte, fie că aşteptaţi concediul cu nerăbdare, mintea voastră, jucăuşă şi glumeaţă, străluceşte!

Visele voastre sunt influenţate de dorinţe şi de conjuncturi. Dacă visul anticipează unele încurcături legate de acte, de întârzieri privind proiectele de divertisment, încercaţi să le rezolvaţi cât mai repede.

În această privinţă, luna următoare este o perioadă marcată de incertitudini; survin discuţii obositoare în relaţia cu autorităţile sau cu partenerii de viaţă. Totdeauna, o persoană avizată va fi mai atentă în privinţa deciziilor.

Ai visat o turmă de oi? Se anunţă o perioadă prosperă

Visul: Dan a visat că era în vacanţă. Se plimba pe o pajişte frumoasă, cu multă iarbă; acolo păştea şi o turmă de oi. Pentru Dan era o privelişte inedită. A vrut să-şi aleagă o oaie şi s-o cumpere, dar a renunţat.

Semnificaţia visului: Oile care pasc prevestesc lucruri bune: urmează o perioadă liniştită, fără controverse, fără obstacole sau nemulţumiri-acasă şi la serviciu. Este bine că Dan a renunţat să aleagă o oaie din turmă. Acest lucru înseamnă că nu va avea pierderi neaşteptate.

Alegerea unei oi din turmă este simbolul unei pierderi. Poate fi vorba despre obiecte cu semnificaţie sentimentală: un cadou de la o rudă sau de la o persoană foarte dragă. Până la sfârşitul anului, Dan poate să obţină un câştig important sau un post avantajos.

Cumperi pâine? Te bucuri de avantaje, de respect

Visul: Cristina a visat că trebuia să plece la munte. Prietenele au rugat-o să prepare ea pâinea. Pentru că n-a avut timp, Cristina a cumpărat cinci pâini proaspete şi un şir de covrigei.

Semnificaţia visului: Cine are pâine în vis, cine cumpără pâine este o persoană norocoasă. În următoarele cinci luni, Cristina şi prietenele ei nu vor avea probleme financiare. Pâinea proaspătă semnifică şi o condiţie fizică foarte bună. În privinţa covrigeilor, Cristina trebuie să fie vigilentă dacă semnează un act sau dacă negociază un contract.

Covrigii la şir semnifică discuţii cu persoanele oficiale sau revedicări. Dacă ar fi preparat pâinea acasă, Cristina ar fi muncit foarte mult pentru împlinirea unui proiect de familie.

Mănânci pere coapte? Ai spor în munca ta

Visul: Eliza a visat că era la mare, în vacanţă la bunici. Părul din curtea casei era plin de fructe, mari, coapte şi zemoase. Bunica i-a oferit trei pere mari.

Semnificaţia visului: Visezi că mănânci pere coapte? Vei avea o bucurie neaşteptată. Pentru oamenii de la ţară, pentru cei care mănâncă pere coapte, moi, visul anticipează noroc şi spor în munca de fiecare zi.

Dacă o persoană de la oraş visează pere se poate bucura de o realizare, dar cu preţul unor eforturi foarte mari. Cele trei pere simbolizează o perioadă de graţie, de beneficii. Doar când perele sunt sălbatice şi necoapte, ele sunt simbolul multor griji pentru probleme de familie.

Visezi că te strigă cineva pe nume? Înseamnă că te cheamă norocul

Visul: Maria a visat că era la o festivitate şi o persoană a strigat-o pe nume. A urcat pe scenă şi lumea a aplaudat-o.

Semnificaţia visului: Este un vis care anunţă reuşită pe plan profesional şi financiar. În acelaşi timp, visul în care cineva te cheamă are o semnificaţie aparte. Înseamnă că te cheamă norocul. Faptul că Maria a fost aplaudată la scenă deschisă înseamnă că se va bucura de o favoare şi că va fi promovată în funcţie.

Loading...