Traducătoarea de vise: Ai visat cutii de chibrituri? Ai văzut un manuscris citeţ? Te amuzi cu soacra? Ai primit funii de usturoi în loc de flori? Află dacă visele inedite îţi poartă noroc!

chibrituri

chibrituri, bogatie
Dacă ai visat chibrituri, te îmbogăţeşti

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucur că şi în această săptămână ne-au scris vizitatorii fideli, dornici să ne povestească întâmplările inedite petrecute în visele lor alături de persoane pe care le iubesc din toată inima. Unii vizitatori ne spun că visul pe care ni l-au povestit s-a petrecut în intervalul 3-7 dimineaţa şi ei au reţinut, din ediţiile anterioare de vise, că astfel de mesaje onirice sunt benefice şi se împlinesc.

Am analizat visele pe care le traduc în această ediţie şi ele  anticipează implicarea voastră în iniţiative contracronometru, în demersuri financiare de bun augur, iar participarea la evenimentele mondene vă pune în legătură cu persoane care, în curând, vă sunt de folos. În schimb, trebuie să fiţi prudenţi dacă vă planificaţi proiecte legate de manuscrise, mai ales dacă acestea nu sunt scrise citeţ. De asemenea, în visele în care participaţi la diferite activităţi alături de soacra voastră, amănuntele sunt esenţiale. 

În această săptămână, în compania nativilor Raci şi Fecioare rezolvaţi mai multe probleme, dar în timpul colaborărilor, trebuie să renunţaţi la critici.    

Pentru această ediţie, am selectat visele ce vor avea ecouri  pozitive în următoarele trei luni.  

Ai visat cutii de chibrituri? Te îmbogăţeşti

Visul: Daria a participat de curând la lansarea unei colecţii de produse utile pentru bucătărie. Prietena care o însoţea, Lena, ştia că Daria are o mare pasiune pentru diverse colecţii. De aceea, i-a cumpărat o colecţie de cutii de chibrituri şi Daria a fost foarte încântată de cadoul primit. Când a ajuns acasă, a desfăcut o cutie şi a aprins nerăbdătoare un băţ de chibrit. Oare chibriturile visate sunt de bun augur?

Semnificaţia  visului: Un astfel de vis este foarte, foarte bun. Chibriturile anticipează prosperitate pentru persoana care le-a primit. Pentru că a aprins un băţ de chibrit, înseamnă că Daria va primi veşti plăcute, neaşteptate. De asemenea, şansa are să-i surâdă în mod neaşteptat pe plan financiar.

Amuleta norocoasă: O bancnotă nouă de 100 lei.

Ai văzut un manuscris citeţ? Ţi se împlineşte o dorinţă

Visul: Mura ne-a povestit un vis inedit, foarte interesant. Ea s-a  întâlnit cu o scriitoare pe care o aprecia de multă vreme. Aceasta i-a arătat manuscrisul unei cărţi la care lucra. Paginile manuscrisului erau scrise citeţ şi anumite cuvinte erau subliniate. Mura ne întreba ce prevesteşte visul ei atât de interesant.  

Semnificaţia visului: Este o şansă pentru Mura că a visat un manuscris citeţ, cu multe pagini complete şi unele cuvinte subliniate. Un astfel de mesaj oniric prevesteşte o realizare deosebită pe plan profesional. Pentru această concretizare, Mura  trebuie să adune multă documentare, să scrie foarte mult. Realizarea va fi urmată şi de un câştig, peste aşteptări.     

Amuleta norocoasă : O carte

Vorbeşti şi te amuzi cu soacra? Te împaci cu cineva

Visul: Doru, pasionat de lumea viselor, ne-a povestit un mesaj oniric recent care l-a emoţionat: la întoarcerea dintr-o călătorie de documentare vorbea cu soacra lui, ca în vremurile bune. De  asemenea, se amuza copios pe seama întâmplărilor pe care aceasta i le povestea. Doru ne spune că nu este certat cu soacra lui, totuşi nu este în termeni buni cu sora acesteia.    

Semnificaţia visului: În acest caz, visul prevesteşte o împăcare cu o persoană mai capricioasă din anturajul familiei. Poate fi vorba chiar de sora soacrei. Întâmplările amuzante, povestite de soacra lui Doru, anticipează o reconciliere pe termen lung...

Amuleta norocoasă:  Broasca Feng Shui    

Ai primit usturoi în loc de flori? Te căsătoreşti în curând

Visul: Dinu s-a trezit râzând din somn. Visul din seara de sâmbătă spre duminică l-a amuzat teribil: el i-a dăruit logodnicei trei funii de usturoi cu căpăţâni mari şi cu bobul mare. În vis, Dinu îi spunea logodnicei că bunica lui primea în tinereţe de la logodnicul ei funii de usturoi în loc de flori, pentru că acel cadou usturoios aduce noroc. Dinu se amuza pe seama întâmplării care se petrecuse cu ani în urmă, în mediul rural.

Semnificaţia visului: Indiferent unde şi când se petrece acţiunea, visul cu usturoi este norocos: Dinu se va căsători cu logodnica lui, Oana. În următoarele trei luni, Oana va fi mireasa lui, dar nu la toamnă, aşa cum era programată nunta lor. Pentru că Oana a apreciat cadoul inedit şi nu s-a supărat, înseamnă că Oana şi Dinu vor avea o căsătorie fericită.

Amuleta norocoasă: Un inel de argint.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1