Traducătoarea de vise: În această ediție, visele ”traduse”sunt bogate în surprize plăcute

ambrabijuterii.ro_.jpg

Un inel cu pietre prețioase prevestește împlinirea unor șanse la care visezi
Sursa foro: ambrabijuterii.ro

Ediția „Traducătoarea de vise” din această săptămână este bogată în surprize plăcute. Vizitatorii care ne scriu frecvent ne-au povestit visele lor emoționante și speră ca semnificația acestora să le deschidă un drum norocos. Și de această dată, anumite întâmplări care se petrec în visele colaboratorilor noștri le sugerează acestora cum să procedeze în anumite împrejurări și cum să ocolească unele obstacole.

Totodată, visele ”traduse”pentru această ediție sunt mobilizatoare și  vizitatorii care ne-au scris vor acționa cu o hotărâre neobișnuită, în ciuda emoțiilor care-i stăpânesc.   

Admirai un inel cu pietre prețioase? Șansele visate se împlinesc

Visul: Daria admira în vis un inel cu pietre prețioase, primit cadou de la sora ei. Daria ne întreabă dacă această bijuterie superbă prevestește o întâmplare plăcută.

Semnificația visului: Bijuteria visată, pe care Daria a  primit-o cadou, este de bun augur. Un vis de acest fel anticipează întâmplări plăcute: șansele la care visează Daria, mai ales pe plan profesional, se împlinesc.

Te plimbai printr-o pădure superbă?  În curând  vei ”înota” în bogăție.

Visul: Maria ne-a povestit un vis minunat: împreună cu verișoara ei se plimba printr-o pădure liniștită și încântătoare. La fiecare pas au întâlnit  pâlcuri  de arbuști înfloriți și au respirat mult aer proaspăt și odihnitor.  Când s-a trezit se întreba: ce  poate să prevestească acest vis  de basm?

Semnificația visului: Totdeauna, un astfel de vis odihnitor are efecte benefice în viața reală. Pâlcurile de arbuști înfloriți sunt mesagerele unei prosperități neașteptate. Prin tradiție, cine are un astfel de vis  va scăpa de grija zilei de mâine și ”va înota” în bogăție.

Ai visat multe ouă proaspete? Urmează o perioadă ...îmbelșugată

Visul : Aura  a mers la o expoziție cu produse alimentare și a fost impresionată de cartoanele cu ouă proaspete. Niciodată n-a văzut o expoziție cu sute de ouă foarte frumoase, ”unu și unu”, cum ne-a povestit ea. Oare, atâtea ouă ar putea să prevestească un lucru bun?.

Semnificația visului: Incertitudinile Aurei , referitoare la acest mesaj oniric, nu sunt întemeiate. Visul povestit de ea prevestește întâmplări foarte plăcute, o perioadă prosperă și toate aceste bucurii se datorează unei competiții și participării Aurei la un concurs profesional.

 Ai primit cadou un iepure alb? Te bucuri de  liniște și de răsfăț

Visul:  Într-un vis recent, George era vesel ca un copil: a primit cadou un iepuraș alb de la logodnica lui. Un astfel de cadou inedit n-a primit niciodată. Mai mulți iepuri, credea Geoge, ar fi o sursă de liniște.  De aceea, se gândea să facă o crescătorie de iepuri.

Semnificația visului: Pentru George, visul prevestește o atmosferă foarte plăcută  marcată de liniște și de răsfăț în viața personală. În schimb, dacă George ar fi visat că este proprietarul unei crescătorii de iepuri, atunci visul ar fi prevestit o perioadă neplăcută, cu multe probleme de sănătate, cu boli cronice care se agravează în scurt timp.                       

Loading...