Top trei zodii lovite de ghinion în dragoste! Ele se despart până la Crăciun

despartire.png

Top trei zodii lovite de ghinion în dragoste! Ele se despart până la Crăciun
Sursa foto: Antena 3

Următoarele luni nu vor aduce deloc noroc în dragoste pentru unele zodii, întrucât vor fi copleşite de problemele din amor şi vor decide să-şi schimbe viaţa radical.

Aşadar, următoarea perioadă va aduce schimbări drastice pentru unii dintre nativi, întrucât vor decide să îşi ia destinul în mâini, chiar dacă acest lucru va crea furtuni uriaşe în jurul lor. 
Care sunt zodiile care vor avea de suferit în plan amoros, află mai jos:
Pentru zodia Peşti, viaţa sentimentală nu este la nivelul pe care şi l-ar dori, aşa că nu este exclus ca până la finalul anului să pună punct poveştii de dragoste în care sunt implicaţi şi să o ia de la capăt.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile
Andreea, Antonescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Ne-am cunoscut acum trei săptămâni!”

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1