Top 5 cele mai încăpăţânate zodii. Berbecul, în capul listei. “Naivul” Rac îi urmează

femeia-capricorn.jpg

Top 5 cele mai încăpăţânate zodii. Berbecul, în capul listei. “Naivul” Rac îi urmează
Sursa foto: Facebook

Când îşi pun ceva în minte, cu greu poţi să le schimbi ideile. Aceste zodii sunt de-o încăpăţânare dusă la extrem şi adesea reuşesc să scoată din sărite pe toţi cei din jurul lor. În clasament conduce detaşat Berbecul, asta pentru că nu pare să aibă limite în ceea ce priveşte încăpăţânarea. Nici Racul nu este departe, însă, spre deosebire de Berbec, această zodie este ceva mai cumpătată.

Iată care sunt cele 5 zodii care scot pe oricine din minţi cu încăpăţânarea lor, potrivit zodiata.com

Berbec
Ocupă primul loc în acest top pentru că încăpăţânarea lui e nativă şi nu dispare niciodată, chiar şi când vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperării dacă îi dai şansa, pentru că aşa sunt berbecii. Pur şi simplu nu ai ce să-i faci… poate doar să îi atragi mereu atenţia şi să îi explici zilnic că în viaţă e bine să mai facă şi compromisuri.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Olivia Pãunescu s-a măritat în secret. Primele imagini cu vedeta în rochie de mireasă

Cea mai simplă reţetă de orez cu lapte. Secretul fiecărei gospodine

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.