Super femei! Zodiile cu care nu-ţi merge aşa uşor. Au o inteligenţă ieşită din comun

inteligenta_zodii_-_horoscop.jpg

Super femei! Zodiile cu care nu-ţi merge aşa uşor. Au o inteligenţă ieşită din comun
Sursa foto: allstarhdwallpapers.blogspot.com

Dintre toate nativele zodiacului, ele reuşesc să iasă în faţă atunci când vine vorba de inteligenţă şi isteţime. Lor le merge mintea brici şi nu reuşeşti deloc să le păcăleşti. Cu ele, chiar că nu e de joacă!

Vărsător 

Femeia născută în Vărsător este considerată genială zodiacului. La prima vedere, ai putea spune despre ea că e cu capul în nori şi că e prea puţin conştientă de ce se întâmplă în jurul sau, dar nu e nici pe departe aşa.

Are o inteligenţă uimitoare, care porneşte din curiozitatea-i caracteristică, dar şi din intuiţie. Îţi va cîţi gândurile, deci nu ai nicio şansa să o înşeli. Şi dincolo de faptul că e deşteaptă foc, mai este şi foarte frumoasă.

Citește continuarea articolului, aici!  

Citește și:

Uită de micul dejun dacă vrei să slăbeşti! Mihaela Bilic, sfaturi drastice: ”O cafea cu lapte e de ajuns!”

Andreea Bălan, din nou la spital, după stopul cardiorespirator! Ce probleme a avut cu fiica ei

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • De 17 ani, telespectatorii PRO TV s-au obişnuit ca, în fiecare dimineaţă, Neti să le spună ce prezic astrele. Dincolo de horoscop, Neti a învăţat să ia viaţa aşa cum e. Ascultă muzică rock, ar vrea să facă un curs de gătit şi preferă să-şi petreacă sărbătorile de iarnă cu familia ei. Până atunci, ne spune şi care sunt zodiile norocoase în 2013.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1