Sunteți născuți la o dată de 26 în oricare lună a anului? Încrederea și hotărârea vă însoțesc în viață

26.jpg

numarul 26
Numerologii spun că 26 se dovedește un număr al încrederii, al hotărârii și al misterului.
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Data noastră de naștere este un ghid excelent care ne conduce în viață cu mult tact. Specialiștii în numerologie, preocupați de această dată, ne spun când trebuie să acționăm în folosul proiectelor noastre majore și când trebuie să ocolim excesele. În legătură cu data de 26, numerologii ne prezintă concluziile referitoare la șansele acestor persoane.

Numărul 26 face parte din familia numărului 8

Opt este numărul psihic al persoanelor născute în zilele de 8, 17 și 26. Numerologii spun că  26 se dovedește un număr al încrederii, al hotărârii și al misterului. Nativii sunt foarte muncitori și nu se tem de competiții și de întreceri, iar pentru ei nu există cuvântul imposibil. În societate se prezintă răbdători,  serioși, melancolici și foarte echilibrați. Nativii  nu sunt ajutați de persoanele din anturaj, deoarece  ei preferă să -și rezolve singuri problemele importante. Voința și perseverența le conferă puterea  să-și rezolve proiectele de succes.  Chiar dacă întâlnesc în drumul lor eșecuri și obstacole, răbdarea și voința îi ajută să lupte pentru cauza  lor. Diversele schimbări neprevăzute apar în viața lor și îi determină să se mobilizeze  și să se acomodeze cu noile circumstanțe. În societate, acești nativi sunt percepuți ca persoane solitare,  grave  și intolerante la glume.  Deși lasă impresia că sunt persoane distante, nativii născuți la data de 26 sunt atenți cu persoanele care au probleme în anturajul lor.

Au puterea să-și învingă dușmanii

Dacă sunt nemulțumiți de ceva, de cineva, când se înfurie  ei distrug totul în jurul lor. Mai mult, față de dușmanii lor declarați  acționează cu îndârjire și  le păstrează dușmănia toată viața.

Până la 35 de ani  se confruntă cu crize financiare

 Specialiștii în numerologie au constatat că acești nativi  se confruntă cu numeroase crize financiare, deoarece ei nu pot să facă economii.  Totuși, după această vârstă, ei reușesc să se echilibreze din punct de vedere financiar și să-și adune și câteva conturi în bancă.

 Sfaturi pentru nativii născuți la această dată

 Să-și lărgească cercul prietenilor și al persoanelor de încredere; Să-și stăpânească dorința de a se răzbuna;  Să-și caute prieteni buni și ghizi cu care să se consulte în momentele dificile; Să nu accepte toate provocările vieții; Să-și respecte partenerul de viață și de afaceri; Să nu se implice în intrigi ; Să-și îndepărteze masca de persoană sobră, mohorâtă și să învețe să zâmbească;  Să nu accepte o slujbă dificilă, care le depășește forțele;  Să renunțe la obiceiul de a analiza etape din trecut; Să asculte sfatul persoanelor din anturaj cu o experiență de viață mai mare decât a lor.

Perioade favorabile pentru cei născuți într-o zi de 26

 Pentru acești nativi, perioadele marcate de șansă sunt 20 septembrie-25 octombrie și între 20 ianuarie-20 februarie. În aceste intervale, nativii născuți la data de 26  se pot implica  în noi activități, pot finaliza proiectele amânate și planurile de viitor concepute acum se vor bucura de succes.  De asemenea, în aceste intervale  este bine să-și caute un nou loc de muncă și o nouă locuință.

Date avantajoase

 Zilele de 8,17 și 26 ale oricărei luni sunt de bun augur.Totodată, orice serviciu început în zilele favorabile  se finalizează cu reușite deosebite.  Pentru acești nativi,  cea mai bună zi din săptămână este sâmbăta, iar când aceasta  coincide cu o dată favorabilă  din etapele avantajoase, atunci sâmbăta devine o zi specială.

Perioade nefavorabile pentru cei născuți într-o zi de 26

 Pentru acești nativi, primele 12 zile ale lunii ianuarie, ultima săptămână din februarie, dar și lunile  decembrie, martie și aprilie nu le sunt de mare folos. În aceste intervale, nativii nu trebuie să semneze documente legale, să evite noi angajamente, să evite certurile și să nu se implice în litigii.

Problemele de sănătate care nu-i ocolesc

Acești nativi sunt susceptibili la gută, reumatisme, paralizii, depresie astm, probleme cu auzul.  Ei mai  au probleme și cu hipertensiunea arterială, cu afecțiunile cardiace, tulburări ORL, cu anemia sau amorțelile  membrelor. Specialiștii le recomandă să-și maseze regulat corpul cu ulei de susan, să folosească și condimente diuretice, de exemplu  chimionul. De asemenea, specialiștii le recomandă să-și suplimenteze aportul de vitamine: A, D, E, de fier și de calciu.    

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1