Sunteți născuți la data de 23 în orice lună a anului? Norocul nu vă ocolește!

doza_de_bine.ro_.jpg

Intuiția le este de mare folos persoanelor născute la o dată de 23, indiferent de luna anului
Sursa foto:doza de bine

Este foarte importantă data noastră de naștere! Analizată de specialiști, această zi ne spune când norocul vine în calea noastră și ce șanse avem în viață. Iată ce spun numerologii de persoanele născute la o dată de 23, indiferent de luna anului.

Persoanele născute la o dată de 23 se adaptează cu ușurință la evenimentele care apar în viața lor. Ele fac parte din familia numărului 5, dar au mai mult noroc în comparației cu cele născute în data de 5.  Acești nativi primesc ajutor de la rudele lor, de la persoane cu funcții de decizie, de la superiori sau politicieni. Ei nu se lasă influențați de  pledoariile persoanelor orgolioase. De obicei, acești nativi apreciază credințele tradiționale, fără să devină mistici.  De asemenea, nativii născuți în data de 23 apreciază cât de importantă este soarta și totdeauna  știu ce să aleagă din viață, deoarece intuiția le este de folos.

Acești nativi mizează pe anumite numere la jocurile de noroc    

Persoanele născute  în data 23  sunt norocoase la jocurile de noroc și își recuperează investițiile. Niciodată ele nu regretă pierderile, deoarece, în curând, inspirația le ajută să recupereze cu brio investițiile.  

Femeile cu acest număr psihic  sunt active și fac o bună impresie

 Femeile născute în data de 23 sunt preocupate de profesia lor, iar printr-o muncă temerară reușesc să-și construiască o carieră de invidiat.  Dacă se căsătoresc în tinerețe se bucură de numeroase beneficii. Mai târziu însă, ele vor găsi cu dificultate prieteni sau soți potriviți pretențiilor lor. Dacă se asociază în afaceri cu bărbații, ele vor obține câștiguri financiare și sociale deosebite. Datorită tenacității, femeile cu acest număr psihic  sunt apreciate în colecticitate și vor depăși destul de ușor orice fel de critici.

Perioade faste pentru aceste persoane

Perioadele care le favorizează se situează în intervalul 21 mai și 20 iunie dar și între 21 august și 20 septembrie. La aceste date, acești nativi pot încheia noi contracte, pot începe un nou serviciu sau o nouă afacere.  

Zile  benefice

Zilele de miercuri și vineri sunt considerate zile norocoase pentru acești nativi. Dacă aceste zile  coincid cu datele de 5,14 și 23 din orice lună a anului, atunci șansele lor sunt  deosebite pe plan financiar și social. Aceste persoane au posibilitatea să trăiască în străinătate perioade îndelungate de timp pentru interesul lor profesional, financiar și social.

 Zile nefaste

 În lunile mai, septembrie și decembrie cei născuți în data de 23 se pot confrunta cu pierderi financiare și cu multe datorii. În aceste intervale, acești nativi sunt suspicioși, singuratici și încăpățânați.

Starea de sănătate

Nativii născuți la data de 23  se confruntă cu probleme de sănătate: indigestii, gastrite, constipații , probleme ale rinichilor, dureri de cap, tensiune oscilantă și tulburări ale inimii. Chir și memoria le joacă feste dacă nu se hrănesc și nu se odihnesc la timp.

Cum trebuie să postească aceste persoane

Numerologii îi sfătuiesc pe acești nativi să postească în zilele de Lună Plină. De asemenea, dacă ei sunt născuți într-o zi de miercuri, este de bun augur să postească și în această zi.

loading...
Loading...