Știți ce semnificație au cadourilor pe care le oferiți celor dragi?

portofel_cu_bani_jpg.jpg

Dacă oferiți un cadou surpriză, un portofel, este bine să nu-l oferiți gol; puneți câteva bancnote și va atrage sporul
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Totdeauna alegerea unui cadou este o sarcină dificilă pentru că trebuie să cunoști bine preferințele destinatarului, să intuiești ce cadou i-ar face plăcere acestuia. De fapt, în relațiile interumane, un cadou oferit unei persoane, rudă sau prieten, este un gest delicat. Cel care dăruiește vrea să știe că darul pe care l-a oferit unei persoane dragi i-a făcut acesteia o surpriză plăcută.

Deseori, când primești un cadou te bucuri pentru că persoana care ți l-a oferit s-a gândit la tine.  Gusturile sunt diferite și, de aceea, și cadourile vor fi alese în funcție de evenimentul respectiv.  Cel care primește un cadou se poate gândi și la faptul că un cadou poate să exprime un anumit mesaj, fie că este dăruit la un eveniment anume, o aniversare sau o împrejurare spontană. Un cadou poate fi oferit și pentru menținerea unei relații amicale și alegerea cadoului se raportează la această situație.  De fapt, în orice împrejurare, trebuie să ținem seama de semnificația unui cadou, pentru că psihologii precizează că sunt  lucruri care  prevestesc evenimente de bun augur și putem să le oferim fără teama că greșim. În același timp, sunt obiecte pe care nu trebuie să le oferim vreodată.

  • Oferi o bijuterie prietenei tale? Iată un mesaj pozitiv. Bărbatul care oferă un cadou de acest fel are intenții serioase, vrea să se căsătorească cu persoana căreia i l-a oferit. Când un cadou  de acest fel este oferit unei prietene  este vorba de o relație de prietenie sinceră. Cadoul respectiv este oferit din dorința de a face o bucurie unei persoane pe care o prețuiești.
  • Cine primește un flacon de parfum se poate bucura de încredere și de bunele intenții din partea persoanei care-l oferă. În același timp, flaconul de parfum este simbolul prosperității, al traiului fără griji materiale. 
  • Oferi o geantă sau un portofel? În acest caz trebuie să pui în obiectul respectiv o sumă de bani.Un astfel de cadou prevestește un trai cumpătat și lipsit de grija zilei de mâine.
  • La o aniversare oferi unei prietene o pereche de mănuși? Iată un cadou  pentru o relație de amiciție stabilă în care predomină diplomația. Îți prețuiești prietena și, de aceea, eviți orice controversă. Armonia păstrează relațiile de prietenie și de bună înțelegere.   
  • Oferi o cravată unei persoane pe care o prețuiești? Un astfel de cadou păstrează o relație specială  de loialitate cu persoane care o primește.  
  • O cruciuliță se oferă la un eveniment de familie. La un botez, o logodnă sau o aniversare  să oferim unei persoane dragi o cruciuliță.  Aceasta se păstrează cu mare grijă la gât sau în poșetă ca un talisman. De multe ori, puterea acestui talisman apare când nu ne așteptăm.  
  • Primești o față de masă? Un astfel de cadou prevestește o prietenie de durată, de încredere  între dumneavoastră și cel care vă face această surpriză plăcută.
  • Un pix este un cadou pozitiv pentru un șef. Oferi un pix unui șef cu care lucrezi? Un astfel de cadou menține relații bune de colaborare între acesta și subalternul care i l-a oferit.  
  • Ai primit cadou un covor? Totdeauna un astfel de cadou îi poartă noroc persoanei care l-a primit. Între persoana care l-a oferit și cea care l-a primit va fi o relație amicală  deosebită , lipsită de controverse și neîncredere.

Să dăruiți bani prietenilor în prima parte a zilei

Dacă vreți să faceți o surpriză plăcută, financiară unei prietene sau rude,  dăruiți bani  dimineața sau la prânz. Dacă vreți să aveți spor în proiectele voastre, niciodată să nu dăruiți bani după apusul soarelui.

Totdeauna florile se oferă în număr impar

În orice împrejurare, dacă vreți să oferiți flori, buchetul trebuie să aibă un număr impar de flori.  De asemenea ,evitați să oferiți flori de culoare galbenă, pentru că acestea nu prevestesc relații de prietenie durabile cu persoana  care le primește.

Loading...