Schimbarea la Față a Domnului. Rugăciune pentru împlinirea unei dorințe

stiricrestine.ro_jpg.jpg

Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe a ajutat mii de credincioși
foto: pixabay.com

În 6 august, ziua în care se sărbătorește Schimbarea la Față a Domnului, să ne amintim de întâlnirea ucenicilor cu Iisus pe Muntele Tabor și de norul luminos care s-a coborât asupra lor și i-a acoperit cu umbra sa. Să ne amintim că din mijlocul acelui nor miraculous s-a auzit glasul Tatălui ceresc care spunea Lumii: „Acesta este Fiul meu Cel iubit, în care am binevoit; pe Acesta să-l ascultaţi!”.

Desigur că, auzind acel glas, ucenicii au căzut cu faţa la pământ şi s-au înspăimântat foarte, dar Iisus S-a apropiat de ei şi Le-a zis: „Sculaţi-vă şi nu vă temeţi!”. Și voi, cei care vă rugați ca Fiul lui Dumnezeu să vă ajute, pentru a scăpa de patimi și de necazuri, aveți toate șansele ca rugăciunea voastră să fie ascultată,  să vă ridice din groapa neputinței, să vă  îndrume spre lumină, iar dorința voastră să se împlinească. Rostiți această rugăciune timp de 12 zile, începând din ziua praznicului! ”Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe” a adus bucurii în viața a mii de credincioși.   

Rugăciune pentru împlinirea unei dorințe

”Doamne Iisuse Hristoase, mă rog Ție în această zi de mare sărbătoare. Tu, care Te-ai Schimbat la Față în prezența ucenicilor Tăi : Petru , Iacov și Ioan, aleși de Tine să te însoțească pe Muntele Tabor, și Le-ai  arătat lor că slava Ta se poate revărsa ca un mir asupra lumii, care să ne binecuvânteze viața de fiecare zi. La ceas  de mare sărbătoare te  rog, Doamne Iisuse, Tu care ești cu adevărat Raza tatălui Tău,  trimite asupra mea o rază din strălucitoarea Ta lumină ca ea să mă călăuzească în clipele de supărare, când grijile mă sufocă, când nu mai am spor în munca  mea, când dușmanii mă pândesc sau când boala mă învăluie fără să știu.  Schimbarea Ta la Față să mă ajute și pe mine, păcătosul, să găsesc drumul  luminos de care am atâta nevoie,   iar sufletul meu împietrit  de necazuri să se elibereze de supărare și de spaima că  viața mea va fi în continuare un coșmar. Ajută-mă Doamne Hristoase să mi se împlinească și marea mea dorință ....Ajută-mă în acest moment de cumpănă din viața mea și arată-mi drumul care să-mi schimbe cursul vieții, să nu mai am parte de întuneric, de pagubă, de boală și de răzbunarea dușmanilor adunați în jurul meu ca într-o șerpărie”. Amin.

Loading...

Citește și

  • Evenimentul Schimbării la Față a Domnului a fost descris cu multe amănunte de evangheliştii Matei, Marcu şi Luca la o săptămână după ce Hristos le-a vestit ucenicilor Săi că, pentru mântuirea oamenilor, va îndura numeroase și cumplite patimi. Sfânta Scriptură menționează și faptul că sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului evocă un moment de seamă care s-a petrecut în ultimul an de viaţă pământeană a Lui Iisus.

  • În fiecare an, la 6 august, ortodocşii sărbătoresc Schimbarea la Faţă a Domnului nostru Iisus Hristos, unul dintre cele 12 praznice împărăteşti sărbătorit cu mare evlavie de creştinătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1