Opiniile numerologilor despre persoanele născute la o dată de 10

numarul-10.jpg

Cifra 10 atrage norocul

Cititorii noștri, născuți la o dată de 10, indiferent de luna anului, și-au exprimat curiozitatea să știe ce șanse le rezervă în viață această cifră. Desigur, opiniile numerologilor sunt foarte importante pentru ei din multe puncte de vedere: social, profesional și financiar.

Ce spun experții despre șansele acestor persoane în viață   

În numerologie, cifra 10 este în concordanță cu realizările și norocul. Fiind o cifră rotundă, numerologii consideră că 10 exprimă echilibrul, fiind o balanță între ceea ce s-a împlinit și ce va urma. Persoanele născute la o dată de 10 se remarcă printr-un spirit de independență și, de aceea, ei caută  frecvent noi preocupări pentru că se plictisesc atunci când îndeplinesc anumite activități multă vreme.

Nativii datei de 10 doresc să-și împlinească idealurile

Pentru persoanele născute la odată de 10, împlinirea idealurilor este esențială în viața lor! Mai apropiate sau mai îndepărtate, ei consideră că idealurile trebuie îndeplinite, cu orice preț.  De fapt, de obicei, acești nativi vor să facă mai ales ceea ce le place și evită responsabilitățile dificile și în familie, și în carieră. Mai mult, ei ocolesc preocupările care impun eforturi fizice susținute, dar și funcțiile de mare răspundere, de conducere.

Acești nativi sunt inteligenți, dar comozi

Ei sunt inteligenți, curioși să afle lucruri noi, deși comoditatea lor iese în evidență. Desigur, acești nativi nu doresc să muncească în plus, să rezolve probleme care impun obligații suplimentare și riscante. În relațiile interumane, cei născuți la o dată de 10 știu cum să-și convingă prietenii, colegii  și rudele cum să lucreze în avantajul lor.

Ei câștigă încrederea persoanelor din anturaj

Numerologii apreciază că planeta zilei de 10 este Soarele și aceasta are o puternică influență în a zecea zi din lună. În această privință, Soarele transmite nativilor vibrații puternice care le sporește sănătatea și vigoarea. De asemenea, cei născuți la o dată de 10 au puterea să se revigoreze mai repede și după o boală, și după un eveniment trist. În același timp, la acești nativi se remarcă abilitățile  creative, dar și originalitatea ideilor. De aceea, ei reușesc să-și câștige popularitatea și se pot baza pe un număr mare de prieteni.  

În dragoste, partenerii le reproșează că sunt egoiști în momentele esențiale din viața lor, dar acești nativi trebuie să demonstreze că au un  caracter stabil.

Numerele lor norocoase

Pentru cei născuți la o dată de 10, reușitele lor au legătură cu cifrele: 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 73 și 82.

Zilele lor favorabile

Cei născuți la o dată de 10 vor avea reușite în zilele lor favorabile: luni, marți și duminică.

Cristalul lor norocos este rubinul.

        

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1