Numerologia ne ajută să aflăm dacă firma în care lucrăm se bucură de succes

afacere_de_succex.jpg

Numărul de expresie ne ajută să aflăm dacă firma respectivă va avea succes
Cu ajutorul Numerologiei vom cunoaște șansele firmei care ne interesează

De exemplu, firma care ne interesează se numește ” Șansa noastră” Fiecare dintre noi vrea să știe dacă firma sau compania în care lucrează este profitabilă sau nu pe termen lung! Pentru a afla răspuns la această întrebare trebuie să cunoaștem numărul de expresie al societății în care ne desfășurăm activitatea, deoarece fiecare firmă este caracterizată de un număr cu o valoare cuprinsă între 1 și 9.

Numărul de expresie estimează succesul firmei

Numărul specific fiecărei firme este cunoscut sub numele de Număr de expresie și are un rol bine definit: el estimează dacă firma respectivă se bucură de succes sau dacă în activitatea acesteia survin dificultăţi care pândesc instabilitatea financiară.

Cum să calculăm Numărul de expresie

Iată cum trebuie să calculăm Numărul de expresie al firmei care ne interesează, pentru a afla ce şanse şi ce riscuri o aşteaptă.  Să presupunem că firma la care lucrăm  se numeşte „ Șansa noastră" .

Pasul 1: În acest caz folosim tabelul de corespondenţă dintre litere şi numere:

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pasul 2 : Transformăm literele care alcătuiesc numele firmei în numere, ca în exemplul de mai jos. În continuare, adunăm aceste numere pe care le-am obţinut şi le reducem la un singur număr: acesta este Numărul de expresie al firmei care ne interesează.

Ș A N S A

1+ 1+5+1+1=9

N O A S T R A

5+7+1+1+2+9+1=24=6

Pasul 3. Observăm că firma din exemplul nostru are Numărul de expresie  6:  9+6=15= 6 .

Pasul 4. Să observăm, în continuare, ce semnificaţie are fiecare Număr de expresie pentru companii sau firme.

Numărul 1: Compania sau firma cu acest Număr de expresie dă dovadă de dinamism, de energie şi de curaj. Reînnoirile favorabile o ajută să evolueze în mod pozitiv.

Numărul 2 : Societatea se afirmă prin calităţi de inteligenţă şi pricepere în negocieri. Totuşi, societatea nu înregistrează un progres continuu şi există pericolul să-şi întrerupă brusc activitatea din cauza unei situaţii neprevăzute.

Numărul 3: Are activitate susţinută, voinţă şi se bucură de succes financiar în toate compartimentele.

Numărul 4: În companie, se depun eforturi susţinute, dar rezultatele sunt modeste pe termen lung. Din păcate, apar restricţii forţate. Ar fi bine ca patronul să schimbe numele firmei.

Numărul 5: Sunt întreprinderi ambiţioase şi îndrăzneţe, totuşi nu sunt ocolite de unele riscuri. În ciuda unor schimbări bruşte, ele pot cunoaşte o reuşită durabilă.

Numărul 6: Firma se dezvoltă armonios, în ritm constant. În firmă există talente preocupate să inoveze lucruri durabile.

Numărul 7: Firma acţionează foarte eficient şi poate să-şi atingă obiectivele. Se luptă cu obstacolele şi obţine succese peste aşteptări.

Numărul 8: În acest caz, se remarcă dualitatea : firma se poate bucura de o mare reuşită rapidă, dar se poate confrunta şi cu mari riscuri, fie că este vorba de faliment sau de pierderi. Există dificultăţi în menţinerea echilibrului financiar.

Numărul 9: Întreprinderile cu acest Număr de expresie au aspiraţii şi scopuri elevate. În general, aceste firme sunt protejate de şansă, dacă patronii au vederi altruiste şi sunt preocupaţi de progresul social.

Numele directorului companiei atrage succesul acesteia  

Numele directorului companiei, transformat în numere, are o importanţă decisivă în succesul firmei, pentru că-i influenţează destinul.

 

 

 

Loading...