Minciunile spuse de femeile din zodiac. De la ce nativă nu vei afla numărul „norocos‟ al bărbaților cu care a avut relații

shutterstock_426597745.jpg

Care sunt nativele care preferă să spună adevărul verde-n faţă decât să mintă foto Shutterstock
clickpentrufemei.ro

Cu toţii ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm, trebuie să recunoaştem. Uneori, suntem obligaţi de împrejurări, alteori, încercăm să îmbunătăţim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm.

Fecioara ocupă detaşat primul loc în topul femeilor care mint, fiind maestră în minciuni. La polul opus, nativa în Vărsător este cea mai timidă când vine vorba de fabulaţii. „Nici nu te-am văzut!“, „Nu am primit e-mailul tău!“ sau „Chiar acum lucrez la proiectul de care vorbeşti“ sunt minciunile preferate de femeile care sunt născute sub semnul Scorpionului. Berbec La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic, dar nici nu te poţi abţine. Minţi când te plictiseşte interlocutorul şi presari dialogul cu „e de înţeles“, „perfect de acord“. Acestea te ajută când vrei să pară că eşti un bun ascultător.

Află aici cele mai frecvente minciuni pe care le spun celelalte zodii.
 

Loading...

Citește și

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • Vedetele au fost şi ele fascinate de supercartea pe care ţi-a pregătit-o Click!. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Sylvia cumpărându-şi de la chioşc “Zodiacul erotic”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1