Luna Plină va intra în semnul Berbecului. Cum vor fi influenţate zodiile în octombrie 2019

horoscop-octombrie-berbec.jpg

Luna Plină va intra în semnul Berbecului. Cum vor fi influenţate zodiile în octombrie 2019
Sursa foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Luna Plina în zodia Berbec aduce o perioadă a contrastelor. Horoscopul lunii octombrie arată schimbări pe plan personal pentru unii nativi şi dorinţă puternică de a duce la bun sfârşit acţiuni începute în trecut.

Cea de-a doua parte a lunii, atunci când zodiile intră sub influenţa Lunii Pline în Berbec va aduce spor şi beneficii pentru nativii de Apă. Racii se vor împăca cu o persoană dragă, în timp ce Peştii adoptă o stare totală de relaxare.

BERBEC

Citeşte continuarea articolului, aici! 
Citeşte şi: 
Loredana Groza, aproape goală pe internet! Imaginea i-a surprins pe fani: ”Nicio puştoaică de 20 de ani nu arată aşa!”
Vor curge râuri de lacrimi! Top trei zodii care vor fi înşelate în luna octombrie

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1