Lună Nouă şi Lilith. Din 11 mai, timp de o lună, asistăm la decizii și furii extreme şi descoperim găuri în sacii cu bani

shutterstock_1537124033.jpg

Începând cu ora 22.00, ora României, Lună Nouă din Taur face conjuncţie cu Lilith @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Astrologul Cristina Demetrescu aduce veşti interesante pentru următoarea perioadă. Într-o postare recentă pe contul său de socializare, Cristina atrage atenţia că, de astăzi, 11 mai, de la ora 22 a României, Luna Nouă din zodia Taur face conjuncţie cu Lilith, un simbol astrologic special care vorbeşte despre slăbiciunile, vulnerabilităţile, karma, neputinţele sau părţile obscure ale unui om, ale unei relaţii, iar acest aspect ne poate influenţa până la Eclipsa de Soare din 10 iunie.

Înainte de a intra în detaliile previziunilor bazate pe conjuncţia Lunii Noi în zodia Taur cu Lilith, astrologul explică de ce este important să luăm în serios prezenţa lui Lilith. „A ignora acest simbol, ce nu este o planetă, este ca şi cum cineva pus să vorbească despre sine, şi-ar enumera doar calităţile, pe care crede că le are, fără a fi conştient că şi acele calităţi se aşează perfect într-o matrice formată din tot atâtea trăsături vulnerabile, fără de care, nici fiinţa de lumină nu ar străluci atât de intens. Este nevoie de multă sinceritate vizavi de noi înşine, ca să conştientizăm aceste vibraţii mai joase, uneori distructive. Este primul pas către a nu îndrepta aceste energii tulburi către alţii‟.

Ce se întâmplă din seara de 11 mai 2021 descoperă aici.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1