Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

horoscop-luna-noua-in-berbec.jpg

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Pe 24 martie, Luna Nouă a intrat în Berbec, iar acest aspect astrologic vine să întărească norocul anumitor zodii în casa banilor. Astfel, Peştii par favorizaţi în următoarea perioadă, pentru ei preconizându-se câştiguri mari. Şi zodiile de foc au parte de surprize plăcute.

O Luna Nouă în Berbec este una din cele mai bune pentru manifestare, pentru setare de intenţii şi pentru plantat seminţe noi. Berbecul este primul semn al zodiacului iar Lunile Noi semnalează startul unui nou ciclu lunar, deci există o puternică energie pentru noi începuturi şi starturi proaspete, scrie sfatulparintilor.ro.

Ca prim semn zodiacal, Berbecul – zodie de foc, este cel ce da marele start
În astrologie, prima zi din sezonul Berbec marchează începutul noului an astrologic şi nouă călătorie prin cele 12 zodii pentru Soare – deci avem de-a face cu o Luna Nouă mai mult decât obişnuită : este prima lunatie majoră a noului an astrologic 2020.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Top trei zodii care sunt misterioase. Ele se ascund de ceilalţi, din teama de a nu fi respinse
Mihaela Rădulescu, mesaj emoţionant pentru Ayan, fiul ei: ”Orice relaţie plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

 

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1