Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

luna_in_leu_aduce_schimbari._ce_ti-au_pregatit_astrele_pentru_weekend.jpg

Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend
Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

Luna în Leu aduce o vibraţie de veselie şi ne ajută să ne descotorisim de emoţii şi situaţii grele. În această perioadă circulă un aer de inspiraţie, care ne încurajează să strălucim încă şi mai mult. Luna în Leu este una bună pentru flirt şi totul iese bine pentru că weekendul 10-12 mai vine cu o energie distractivă.

Luna în Leu aduce schimbări - horoscop

Berbec

Weekendul îi găseşte nativii Berbec într-o formă intelectuală de zile mari, astfel că vor profita pe deplin de aceasta şi vor lucra la proiecte importante. Viaţa ta personală va beneficia dacă în weekend te vei distra pe cinste. 

Taur

Pune-te la curent cu ce se întâmplă, recuperează ultimele veşti de la vecini, rude, oameni întâlniţi frecvent. Îţi va da o perspectivă de care ai nevoie cu privire la ce contează acum în prezent. Înţelepciunea superioară spirituală este extraordinar de valoroasă dacă o foloseşti în moduri practice, nu că să evadezi din viaţă curentă. 

Gemeni

Este un timp excelent să pui seminţe pentru o viitoare prosperitate şi să faci noi conexiuni umane care să te ajute să creşti. Succesul se obţine mult mai uşor decât crezi uneori.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie

Adio, probleme! 7 zodii vor duce o viaţă cum nici nu şi-au imaginat vreodată

 

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!