Învaţă să ghiceşti în bobi şi află ce-ţi rezervă viitorul

În vremurile de odinioară bătrânele dădeau în bobi pentru a afla ceurmează să se întâmple şi păstrau cu străşnicie tainele acesteipractici străvechi. Acum poţi afla şi tu cum se face.

După ce o vei încerca o dată, nu va mai fi deloc dificil să întrebibobii de fiecare dată când eşti nerăbdătoare să ştii dacă familia ta vatrece cu bine peste o încercare sau dacă vei avea mai mult succes peplan profesional.
 
Se spune că boabele de fasole sau de porumb sunt cele mai deschisesă-ţi şoptească tainele viitorului. Aşază-te într-un loc liniştit alcasei departe de gălăgia jocurilor copiilor sau de soţul nemulţumit decămaşa lui preferată care e tot necălcată.

Alege un pumn de boabe de fasole şi concentrează-te asupra uneiprobleme care te frământă. Încearcă să formulezi o întrebare în gând.Apoi, lasă boabele să cadă libere pe masă. Nu trebuie să le numeriînainte. Dintre boabele risipite, alege 4 grămăjoare. Pe fiecare dintreele le tragi deoparte şi le numeri. Dacă numărul obţinut este cu soţtreci pe o foaie de hârtie două puncte, iar dacă este fără soţ, treciun punct.

Punctele reieşite în urma celor patru alegeri le treci unele subaltele. Variantele obţinute conţin forme geometrice relaţionate cucele patru elemente ale creaţiei: foc - un triunghi cu baza în jos,pământ - un pătrat, apă - un triunghi cu baza în sus şi aer - douăpuncte unul sub altul. Să spunem că ai obţinut o variată triunghi cubaza în jos peste pătrat, adică foc peste pământ. Boabele se vor aşeza astfel:

.
. .
. .
. .


În acest caz se spune că vei avea parte de succese şi multă bucurie. Pentru celelalte variante ai răspunsurile de mai jos:

.
. .
.
. .


Focul deasupra focului arată falimentul în afaceri, după o perioadă care a abundat de profituri. În iubire, înseamnă multă pasiune arzătoare ca focul.

.
. .
. .
.

Focul peste apă indică nerealizarea dorinţei tale, de aceea este mai bine să te resemnezi. Nu fi tristă! O altă dorinţă se cere împlinită.

.
. .
.
.


Focul deasupra aerului îţi spune că un eşec te va propulsa într-o aventură plină de entuziasm, care se va stinge rapid.

AFLĂ AICI CARE SUNT CELELALTE COMBINAŢII

Loading...