Iată ce zi a săptămânii îți poartă noroc!

astro_600x400.jpg

zi saptamana noroc zodii astrologie
Luni, ideală pentru Berbec și Vărsător
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

“Norocul este ceea ce se întâmplă când pregătirea întâlnește prilejul”, spunea filosoful roman, Lucius Seneca. Primul pas pentru a-l preîntâmpina este să corelezi planurile zilnice cu predicțiile astrale. Dacă o zi deține potențial mai mare de a obține rezultate mai bune, decât altele, de ce să nu profiți de ea?

Luni, ideală pentru Berbec și Vărsător

Prima zi din săptămână, luni, simbolizează noi începuturi. Aceasta este, de asemenea, o zi optimă pentru visare, creație și ascultare a intuiției. Luni este guvernat de Lună. Receptivitatea poate fi îmbunătățită printr-o comunicare optimă.

Activități specifice pe care nativii Berbec și Vărsător le pot face în această zi, pentru a culege roadele: yoga, investiții, acte aleatorii anonime de caritate.

Accesorii pe care Berbecii și Vărsătorii trebuie să le poarte luni: pandantive cu luna, bijuterii cu scoici, obiecte din argint și ceasuri. Albastru și alb sunt culorile norocoase, în timp ce perlele, safirul, onixul și coralul sunt pietrele ideale.

Marți, perfectă pentru Gemeni

Aceasta este o zi cu foarte mult potențial. Marți este guvernat de planeta Marte, simbol al afirmării, perseverenței și rezultatelor pozitive. Este ziua perfectă pentru a încheia afaceri și a finaliza orice ai început cu o zi înainte.

Activități pe care Gemenii le pot face cu succes: se pot implica într-un proiect nou, începe o cură de slăbire sau își pot reorganiza casa.

Accesorii care le vor purta noroc Gemenilor: bijuteriile din aur. Culorile recomandate sunt cele de foc, cum ar fi roșu, portocaliu, galben, în timp ce  rubinul este o piatra deosebit de puternică.

Află pe clickpentrufemei.ro ce zi a săptămânii îți poartă noroc!

 

Cele mai norocoase zodii ale verii - VEZI dacă ești printre ele!
Află care este numărul tău norocos în 2016!
Iată cât noroc ai în dragoste, în funcție de zodie

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și