Iată ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie!

CLIIMA20111018_0194_1.jpg

Şi sexul are nevoie de... condimente

Interesele unui bărbat în ceea ce priveşte sexualitatea diferă în funcţie de zodie. De aceea, este bine să te interesezi care sunt gusturile lui şi ce poţi face ca să-i satisfaci şi cele mai ascunse dorinţe.

BERBEC (21 martie - 21 aprilie)

Dacă ai un Berbec lângă tine, pregăteşte-te să fii dominată. Nativilor din această zodie le plac experienţele neconvenţionale şi femeile care se lasă greu cucerite. Este bine să-i laşi imaginaţia să zboare şi pregăteşte-te pentru partide incendiare.

TAUR (22 aprilie - 21 mai)

Taurii au un apetit sexual înnăscut, dar nu caută neapărat satisfacerea poftelor carnale, ci stabilirea unei relaţii emoţionale de lungă durată. Le place ca femeia de lângă ei să fie romantică, pasională şi atractivă.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Inhibiţiile n-au ce căuta în viaţa bărbaţilor din această zodie. Le plac jocurile cu tentă sexuală şi momentele de intimitate prelungite. Un lucru esenţial pe care trebuie să-l ştii legat de Gemeni este că le place să vorbească în timp ce fac dragoste.

RAC (22 iunie - 22 iulie)

Racul poate fi extrem de creativ în timpul actul sexual, dar de cele mai multe ori se abţine. Iată de ce trebuie să iei iniţiativa şi să-l ajuţi să-şi exprime dorinţele şi trăirile. Pot fi utile şi cărţile sau tutoriatele de specialitate.

LEU (23 iulie - 22 august)

La fel ca în viaţa publică, Leii sunt extremi de pasionali în dormitor. Nu sunt prea inventivi în materie de mişcări, chiar dacă mereu vor să impresioneze, dar reuşesc să dea impresia de stabilitate şi de posesivitate. Partenera unui Leu trebuie să fie atentă să nu-i „lovească” demnitatea pentru că va pierde toată distracţia.

FECIOARĂ (23 august - 21 septembrie)

Bărbaţii născuţi sunt acest semn astral sunt timizi şi greu se lasă duşi de val. De aceea, îşi caută partenere pe termen lung. Se dăruiesc cu desăvârşire persoanei iubite şi ar face orice de dragul ei.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Loading...