Iată ce spun visele despre viaţa ta de cuplu

Câte incertitudini nu-ţi aduce traiul în doi... Iar dacă nici noaptea în vis nu dispar, e cazul să consulţi un... dicţionar de vise.

Când visezi că te înşală ori că s-a certat cu tine nu înseamnă că se va întâmpla întocmai. De cele mai multe ori, visele apăsătoare, care îţi lasă o senzaţie puternică de teamă, sunt prevestitoare de evenimente plăcute şi de armonie în viaţa de cuplu. Află cum le poţi interpreta şi ce-ţi rezervă viitorul!

Dacă visezi divorţ...

...Înseamnă că poţi avea încredere în sprijinul partenerului tău. Dacă visezi des că te cerţi cu el, atunci ai mari şanse să rezolvi o situaţie neplăcută.

Cu ajutorul raţiunii şi al diplomaţiei, vei trece peste toate, însă acolo unde nu merită, vei renunţa pentru a căuta ceva mai bun.

Dacă visezi că ţi-ai pierdut verigheta...

...Trebuie să ştii că în scurt timp se întrevede o reuşită pe plan sentimental. Dacă până acum aveai probleme de comunicare cu partenerul de viaţă, perioada următoare va fi una plină de pasiune şi înţelegere.

Mai mult, cei care visează că-şi pierd verigheta vor avea o căsnicie armonioasă, stabilă şi lipsită de prejudecăţi.

Dacă visezi că plângi la nuntă...

...Înseamnă că problemele de comunicare cu cei dragi îşi vor găsi o rezolvare. Vei fi privită cu mai multă consideraţie, iar planurile pe care doreşti să le întreprinzi vor fi apreciate.

Dacă visezi nuntaşi îmbrăcaţi în haine închise la culoare, atunci vei avea parte de zile pline de fericire.

Dacă visezi că te înşală...

...Înseamnă că eşti nesigură de acţiunile lui. Nu te descuraja, însă! De cele mai multe ori, lucrurile se pot rezolva dacă le vei trata cu răbdare şi cu mult tact.

Dacă visezi că te înşală noaptea, atunci vei fi cerută în căsătorie, dacă se întâmplă ziua, atunci vei avea parte de o avansare la serviciu.

Dacă visezi adulter...

...Atunci ţi se deschid porţile către noi aventuri în dragoste. În cazul în care ai deja o relaţie care-ţi
îngrădeşte libertatea, atunci perioada următoare îţi va rezerva câteva soluţii salvatoare.

Dacă ai deja o legătură stabilă, ea va prospera datorită descoperirii unor noi orizonturi spirituale.

AFLĂ AICI CE ÎNSEAMNĂ DACĂ VISEZI  AVORT, PE ADAM ŞI EVA, DACĂ TE VISEZI GOALĂ ŞI DACĂ VISEZI MOARTEA LUI.

Loading...