Horoscopul toamnei – în noiembrie, pedala de acceleraţie este apăsată la maximum. Sănătate la risc pentru Gemeni

toamna_shutterstock_708817120.jpg

Leii nu ar trebui să călătorească departe până pe 14 noiembrie @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Lunile septembrie, octombrie ne-au pus faţă în faţă cu o serie de provocări, dar şi noiembrie va fi fierbinte. Cel puţin cât durează retrogradarea planetei Marte, până pe 14 noiembrie, şi retrogradarea planetei Mercur, până pe 4 noiembrie.

Astrologul Alexandra Coman a dezvăluit în exclusivitate revistei Click! pentru femei ce trebuie să facă nativii din fiecare semn zodiacal, pentru a nu fi afectaţi de mişcările astrale deloc obişnuite. Unii nativi trebuie să fie atenți la ce şi cât dau din casă, ce vorbesc şi cât împărtăşesc celorlalţi, pentru că există risc să îi ia gura pe dinainte și orice spun poate fi folosit împotriva lor.

Berbec

Nativii în Berbec trebuie să aibă grijă la modul în care reacţionează emoţional în relaţia cu cei din jurul lor. Să nu sară din prima secundă şi să aibă răbdare să asculte ce au de spus şi ceilalţi, nu doar să tragă propriile concluzii din impuls. Ar fi bine ca Berbecul să aibă grijă de zona finanţelor, pentru că s-ar putea să fi uitat să fi plătit ceva; pune ordine în zona asta! În schimb, nativul din această zodie stă foarte bine la capitolul muncă, energie de viaţă, dorinţa de a începe noi activităţi, cu singura precizare, Berbecul trebuie să evite să înceapă un proiect pe perioada retrogradării lui Mercur.

Citește aici previziunile pentru fiecare zodie în parte. În luna noiembrie mulți nativi dau teste din lecțiile pe care le-au învățat de când s-au născut.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1