Horoscopul săptămânii 8-14 iulie, adus de Camelia Pătrăşcanu! Zodiile care vor suferi teribil şi vor avea probleme cu banii

camelia.jpg

Horoscopul săptămânii 8-14 iulie, adus de Camelia Pătrăşcanu! Zodiile care vor suferi teribil şi vor avea probleme cu banii
Sursa foto: Facebook

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul săptămânii 8-14 iulie, iar veştile nu sunt bune. Berbecii trebuie să se ferească de certuri, iar Leii au nevoie de afecţiune din partea celor dragi.

Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, mai jos:
HOROSCOP BERBEC.  Au o săpămână mai încercată unde trebuie să se ferească de certuri şi consumul de energie. Toate aceste lucruri le pot afecta, nu doar orgoliul, ci şi sănătatea. 
HOROSCOP TAUR. Sunt legaţi profund în această săptămână de căminul lor, al familiei. Aceştia nu prea au chef de alţii şi îşi apără confortul cu vehemenţă.
HOROSCOP GEMENI. Primesc mici atenţionări legate de sănătate şi buget. Astfel vor scoate bani din buzunar pentru alţii.
HOROSCOP RAC. Pentru raci există posibilitatea de a se distra cu bani mai puţini, dacă înţeleg limitele propriului buget.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Tradiţia pe care o va încălca Adelina Pestriţu la nuntă: ”Vă anunţ că nu voi ţine cont de acest detaliu!”

Fiica Iuliei Albu, o adevărată domnişoară! Cât de frumoasă este Mikaela, la aproape zece ani

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Astrele, cu strălucirea lor misterioasă, ne face cu ochiul în această lună, anunţând schimbări neaşteptate în viaţa nativilor oricărei zodii. Să vedem ce ne rezervă ele în toiul lunii noiembrie.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.