Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!

horoscopul_runelor_25-31_martie._varsatorii_dau_lovitura.jpg

Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!
Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 25-31 martie 2019. Este o săptămână bună din care câteva zodii vor ieși învingători. Se anunță mari bucurii și schimbări benefice.

Horoscopul runelor 25-31 martie

Horoscop săptămânal 25-31 martie - Berbec

Este o săptămână în care răbdarea este pusă la încercare. Toate lucrurile bune și benefice vin după un gram de așteptare. Nu forțați mâna norocului pentru că e păcat.

Horoscop săptămânal 25-31 martie - Taur

Taurii intră în vizorul celor dragi, al iubiților și al persoanelor care le monitorizează. Primesc cadouri.

Horoscop săptămânal 25-31 martie - Gemeni

E o săptămâna care vrând, nevrând susțin o mică bătălie. Aveți grijă dacă s-a produs un conflict! Detașați-vă și nu dați curs imaginației. Lucrurile se vor rezolva.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop chinezesc 2019. Ce ți-au pregătit astrele pentru luna aprilie

Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alții vad cu ochii minții

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!