Horoscopul primăverii. Indiferent de zodie, „vom tăia în carne vie şi vom face curăţenie în vieţile noastre‟

horoscopul_primaverii.jpg

În dragoste, Taurii s-ar putea să rupă legături, fără regrete
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Primăvara anului 2021 este sub auspicii foarte bune. Pe cer s-a format marea trină, cel mai benefic aspect din astrologie, care ne aduce emoţii, pozitive, dar şi nevoia de stabilitate. Asta înseamnă că foarte multe semne zodiacale vor avea nevoie să se echilibreze, să se stabilizeze, iar asta se va obţine doar dacă facem pace cu emoţiile, cu ceea ce simţim şi ceea ce emitem către ceilalţi.

Astrologul Alexandra Coman spune că, în această primăvară, cu toţii, indiferent de zodie, „vom tăia în carne vie şi vom face curăţenie în vieţile noastre‟. În relaţii, în stilul de viaţă, în colaborări, cu toţii observăm că nu mai merge aşa ca până acum. Vrem schimbare, vrem transformare, dar dacă nu rezonăm cu mersul lucrurilor, riscăm să devenim mai obosiţi, mai irascibili, mai neatenţi. Foarte multe persoane se plâng că dorm mai mult decât de obicei, iar asta se întâmplă pentru că nu permit schimbării să se producă, se împotrivesc.

Berbec

În această primăvară, trebuie să se pregătească de războaie cu propria mentalitate. Cei născuţi în această zodie se iau la trântă cu viaţa, la propriu, în următoarele luni.

Citește continuarea aici.

Loading...