Horoscopul lunii noiembrie 2016 - Află ce-ţi rezervă astrele!

horoscop-600x400.jpg

horoscop noiembrie astro zodiac previziuni
Vin și vremuri bune pentru Gemeni, chiar dacă nu imediat.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Dacă ești nerăbdătoare să descoperi ce îți rezervă astrele în luna noiembrie, află că zodiile favorizate vor fi Scorpion și Vărsător, însă se întrevăd câteva oportunități pe plan financiar și emoțional și pentru alte zodii.

Berbec

Începi luna cu dreptul, dar ai grijă la excesele de orice gen. Din punct de vedere al sănătății, este posibil să ai ceva probleme cu inima, însă va fi mai mult o sperietură decât ceva grav. Pe plan financiar îți merge extraordinar, așa că este momentul să economisești pentru Crăciun.

Taur

Capul sus. Mai e foarte puțin până la sărbătorile de iarnă, atât de dragi ție. Până atunci, faci liste de cumpărături, cauți idei de cadouri. Pe plan sentimental, este posibil să treci prin momente de cumpănă, să te întrebi dacă relația în care ești are sau nu un viitor. Lasă timpul să decidă.

Află ce-ţi rezervă horoscopul lunii noiembrie 2016 pe clickpentrufemei.ro. 

 

Zodii care se gândesc doar la sex
Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

 

Loading...

Citește și

  • Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.

  • Astrologii din întreaga lume au realizat un top al metodelor de răzbunare pe care femeile le pot folosi împotriva bărbaţilor, în funcţie de zodie. Aceştia precizează că motivele pentru care se enervează bărbaţii depind de zodie, iar dacă ai suferit în urma unei relaţii amoroase trebuie să te gândeşti mai întâi la zodia lui şi apoi să te răzbuni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1