Horoscopul dragostei pentru fiecare femeie. Care este bărbatul perfect pentru tine, în funcţie de zodie

horoscop-dragoste-femei.jpg

Horoscopul dragostei pentru fiecare femeie. Care este bărbatul perfect pentru tine, în funcţie de zodie
Sursa foto: Antena 1

Compatibilitatea între zodii se stabileşte în funcţie de caracteristicile fiecăreia, astfel că pentru fiecare nativ va exista un altul potrivit pentru o relaţie de iubire.

Horoscopul dragostei pentru femei arată compatibilităţi inedite, între zodii care la prima vedere nu ar avea foarte multe în comun. Se pot înţelege doi native născuti sub semnul focului? Răspunsul este da, dacă reuşesc să-şi modereze impulsivtatea.

Iată care este bărbatul perfect pentru tine, în funcţie de zodie:

Horoscopul dragostei - BERBEC:

Dacă eşti acel gen de femeie care nu stă pe gânduri şi vrea să-şi întemeieze o familie, atunci bărbatul ideal pentru tine este bărbatul leu. Dacă eşti mai aventurieră şi îţi place să experimentezi şi să exploreze, atunci cel ma potrivit pentru tine este bărbat săgetător.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Simona Gherghe, la un pas să clacheze, după ce a fost sunată de educatoarea fiicei sale: “Mi-au spus să fiu tare!”

Mănâncă banane! 8 remedii naturale care înlătură mahmureala

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.