Horoscopul copiilor – Zodia Leu ( 23 iulie-22 august)

Horoscopul copiilor

Horoscopul copiilor
Citeste tot despre: 

Din Antichitate, Astrologia rămâne în topul celor mai fascinante metode de cunoaştere a caracterului şi a destinului unei persoane. Poziţia corpurilor cereşti contribuie la interpretarea evenimentelor trecute şi prezente, precum şi la interpretarea viitorului.

Desigur, un horoscop complet al copilului dumneavoastră se realizează pe baza datelor personale: ziua, luna, anul, ora şi locul de naştere.

În această rubrică însă, ne propunem să prezentăm părinţilor caracteristicile fundamentale ale zodiei copilul lor şi felul în care personalitatea micului nativ va fi în armonie cu familia şi cu anturajul său.

Totodată, această prezentare poate fi un ghid pentru părinţi, pentru ca micul nativ să fie îndrumat să-şi dezvolte personalitatea, să-şi pună în valoare talentele şi să devină un model la şcoală şi în relaţiile cu prietenii.   

Micuţul Leu este lider în anturajul său

Copilul Leu îşi afirmă personalitatea debordantă şi totdeauna preferă să fie în centrul atenţiei. Este generos, are totdeauna iniţiativă şi în relaţiile cu anturajul manifestă un accentuat simţ al dreptăţii. În general, el este liderul grupului pe care-l frecventează.  În această calitate, totdeauna, micul Leu vine în ajutorul prietenului care se află într-o situaţie critică.   

Părinţii trebuie să-l înveţe A.B.C.-ul disciplinei

Micul Leu un copil inteligent, are o memorie bună şi asimilează repede cunoştinţele primite la şcoală, dar şi informaţiile din mediul înconjurător. Totuşi, acest copil este puţin dezordonat şi nu-şi recunoaşte greşelile şi limitele, chiar din primii ani de viaţă. De aceea, părinţii trebuie să-l disciplineze, cu tact şi cu diplomaţie încât copilul Leu să aibă un program regulat de odihnă, să ştie ce înseamnă modestia, să înveţe să fie metodic şi să ştie cât de importante sunt şi detaliile.     

În acelaşi timp, micul Leu poate fi orgolios, supărăcios şi dominator şi doreşte să fie mereu admirat de cei din jur şi să i se recunoască meritele şi talentele. De obicei, acest copil este preocupat de acţiune şi mai puţin de introspecţie; şi în acest caz, părinţii trebuie să-i urmărească acţiunile şi să nu-i încurajeze excesele .    

Copilul Leu este afectuos

Afecţiunea acestui copil este năvalnică şi caldă. El alege când şi cui să-i dăruiască afecţiunea şi generozitatea. Şi în această privinţă,  pentru că micul Leu nu cunoaşte jumătăţile de măsură, părinţii trebuie să intervină şi să-i cenzureze cu tact ieşirile temperamentale. Totodată, micul Leu vrea să fie iubit, apreciat şi  încurajat în iniţiativele lui. 

Nativul este înzestrat cu un farmec deosebit

Copilul Leu primeşte o valoroasă zestre genetică, dar pe parcursul vieţii intervin factori astrologici care contribuie la completarea personalităţii lui : ascendentul îi influenţează personalitatea, comportamentul şi acţiunile sale. Totuşi, în grupul nativilor, Leul face parte din categoria persoanelor frumoase: are un corp armonios, o înfăţişare distinsă şi ochi foarte expresivi. Şi atunci când nu are trăsături foarte frumoase, Leul se remarcă printr-un farmec personal deosebit, care atrage atenţia. La aceste atuuri se aliniază şi cochetăria. De asemenea, nativa acestui semn, Leoaica, este renumită prin cochetărie, prin vestimentaţia însoţită de accesorii deosebite, care-i accentuează frumuseţea.     

Are o constituţie  puternică

Nativul acestui semn zodiacal are o constituţie robustă. Se îmbolnăveşte foarte rar şi reuşeşte să se revigoreze repede. Fiind preocupat să rezolve proiectele de suflet şi să trăiască fiecare clipă, Leul nu se îngrijeşte prea mult de sănătatea sa. Pe parcursul vieţii, acest semn zodiacal se confruntă cu afecţiuni cardiace şi de natură circulatorie, fiind predispus la tahicardii, la aritmii şi la dureri reumatice. 

Micul Leu la şcoală

Copilul Leu fiind inteligent, conştiincios, dar mândru, nu va crea mari probleme părinţilor şi învăţătorilor. Totdeauna el va dori să fie primul la învăţătură. Avânt şi talente organizatorice, când părinţii şi învăţătorii îi apreciază iniţiativele bune, rezultatele la învăţătură şi inteligenţa deosebită, orgoliul micului Leu va reacţiona pe măsură. Mereu el se va întrece pe sine şi va demonstra practic că poate să obţină rezultate şi mai bune. Când nu i se impune să facă un lucru, anturajul poate să constate că elevul Leu este un model pentru colegii lui.  

Viitoarea carieră

Nativul Leu va fi atras de profesii independente, de coordonare. Va opta pentru o afacere proprie, ca liber profesionist. Pentru că are mare încredere în sine, nativul Leu crede cu toată fiinţa lui în succes. Totodată, când îşi propune să împlinească un obiectiv, nimic nu-i stă în  cale. Deseori el este ajutat şi de noroc; nimic nu-l bucură mai mult decât să reuşească în afacerea în care s-a lansat, să fie apreciat pentru această reuşită şi să obţină un profit mare.

Fiind foarte creativ, pentru Leu, posibilităţile profesionale sunt  numeroase: designer de interior, arhitect, creator de modă, agent imobiliar, agent de vânzări, artist, ghid turistic, medic, manager,  comerciant cu obiecte de lux, bijutier.

La maturitate, înclinaţiile artistice îi asigură succesul

Copilul Leu este înzestrat cu o mare putere de creaţie şi o excelentă sensibilitate artistică. Pentru că este dornic să fie apreciat şi aplaudat la scenă deschisă, la maturitate, el poate obţine succese ca actor, ca prezentator sau ca regizor.

Leu şi relaţia cu părinţii lui 

Sfaturile părinţilor sunt binevenite pentru copilul Leu. În privinţa indicaţiilor, acesta acceptă indicaţiile ferme, care au legătură cu preferinţele lui. Deseori, Leul-copil încearcă să se descurce fără prea multe ajutoare din partea celorlalţi. Totuşi, părinţii trebuie să fie atenţi şi să nu-l încurajeze când micul Leu vrea să demonstreze cât este el de curajos, când vrea să domine în anturajul lui sau când devine arogant.       

Sportul, un moderator pentru Leu

Fiind un copil foarte energic, părinţii trebuie să-l încurajeze, de la o vârstă fragedă, să practice unele activităţi sportive pentru a-şi  elibera surplusul de energie. Deoarece preferă competiţiile, Leul poate să practice un sport competitiv şi să vină în contact cu adversarul. De asemenea, Leului i se potrivesc şi sporturile de echipă. Având calităţi de lider, Leul va fi solidar cu echipa în care joacă. Sportul va fi un moderator pentru Leu şi el va învăţa că în viaţa te bucuri de succese, dar te confrunţi şi cu înfrângeri.   Copilul Leu şi ascendentul

Ascendentul are o influenţă deosebită

Ascendentul are o mare influenţă asupra comportamentului, a personalităţii, dar şi a demersurilor noastre. Iată 12 combinaţii astrologice ale zodiei Leu:

Leu cu ascendentul în Berbec

Influenţa ascendentului în Berbec îi conferă  copilului o energie deosebită şi dorinţa de a se afirma cu orice prilej, de a fi lider.

El va cuceri familia printr-o serie de calităţi: bunătate, vigoare, vioiciune şi generozitate. În relaţiile cu ceilalţi el va fi sincer.

Fiind independent, Leul încearcă să se descurce singur, fără să-şi streseze prea mult părinţii. Aceştia trebuie să-l iubească fără să-l răsfeţe prea mult şi să-i cenzureze cu tact aroganţa.

Leul cu ascendentul în Taur

Ascendentul îi asigură micului Leu creativitate, siguranţă şi dârzenie. Cele două semne sunt înzestrate cu o fire de artist , preferă un trai comod şi iubesc lucturile de artă, de valoare.

Leul şi Taurul sunt firi pasionale, dar părinţii trebuie să le tempereze aroganţa şi spiritul autoritar.      

Leul cu ascendentul în Gemeni

Copilul Leu este un adevărat actor şi ştie cum să-şi pună în valoare talentul pentru a se face remarcat. Având ascendentul în Gemeni, această  trăsătură se amplifică . În acest caz, „scenetele” în care Leul evoluează ca actor sunt formidabile şi părinţii vor fi mereu surprinşi de  ineditul iniţiativelor sale. El va dori să improvizeze tot felul de spectacole în care, evident, el va fi eroul principal.

Părinţii nu trebuie să încurajeze excesele temperamentale şi tendinţa de a fi doar el în centrul atenţiei.

Leul cu ascendentul în Rac

Acest Leu ştie să-şi conserve energia şi vigoarea. Ascendentul în Rac îi dăruieşte  o blândeţe deosebită în comparaţie cu cea manifestată de Leul „pur”. Uneori poate fi visător şi să se supere destul de repede când este rănit în orgoliul lui. Totodată, este un copil afectuos care aşteaptă dovezi de afecţiune din partea celor dragi. Ascendentul în Rac întăreşte relaţia cu rudele, îndeosebi cu mama, şi păstrează tradiţiile de familie.   

Leul cu ascendentul în Leu

Acest copil se consideră un suveran şi anturajul trebuie să-i acorde o atenţie deosebită. Are o personalitate foarte puternică, dar şi o nobleţe sufletească remarcabilă. Este generos, conştient de calităţile şi de talentele lui. Părinţii trebuie să vegheze asupra exceselor sale temperamentale, asupra impulsivităţii şi trufiei.   

Leul cu ascendentul în Fecioară

Chiar dacă sunt temperamente diferite-exuberantul Leu şi timida Fecioară-această „alianţă” poate fi benefică.  Leul acesta este mai calm, mai realist. De mic, acest copil manifestă un accentuat simţ al răspunderii, al moderaţiei în luarea deciziilor.  Uneori, ascendentul îi poate transmite copilului un sentiment de  nesiguranţă.

Părinţii trebuie să-l înconjoare cu dragoste şi să-i preţuiască  talentele, pentru ca el să nu-şi piardă încrederea în propriile forţe.

Leul cu ascendentul în Balanţă

Acest copil- semnul de Foc şi cel de Aer- este o personalitate adorabilă. Micul Leu  manifestă voinţa şi siguranţa specifică Leului, dar sub influenţa Balanţei, se atenuează dorinţa de a fi mereu în centrul atenţiei. În schimb,  acest copil are mai mult tact şi diplomaţie, este afectuos  şi ştie cum să se facă iubit şi apreciat de familie şi de anturajul său. Părinţii trebuie să încurajeze  sensibilitatea sa estetică  şi înclinaţiile pentru activităţile  creative.

Leul cu ascendentul în Scorpion

Este un copil cu o personalitate puternică şi nu acceptă cu uşurinţă compromisurile.  El îşi cunoaşte meritele şi are talentul de a obţine ceea ce vrea.  Este un mic luptător, iar voinţa sa nu poate fi învinsă. Este generos, îndeosebi când este respectat şi alintat. Faţă de cei pe care-i iubeşte dă dovadă de o afecţiune ieşită din comun. Părinţii trebuie să-i tempereze aroganţa.

Leul cu ascendentul în Săgetător

În această fuziune, Leuţul  se va duela de mic cu nedreptăţile pe care le descoperă în anturajul său. El va fi totdeauna de partea celui mai slab . Este un copil generos, prietenos şi fermecător, care va acţiona cu o autoritate firească şi cu spirit întreprinzător.  Părinţii trebuie să-l ajute să-şi dezvolte personalitate în mod plăcut şi să practice un sport.

Leul cu ascendentul în Capricorn

Leul acesta este puternic, tenace, dar această fuziune dintre cele două zodii poate menţine o stare conflictuală în relaţiile cu cei din jur. Copilul acesta va manifesta un simţ al răspunderii şi nu se va da bătut niciodată. El va obţine ceea ce-şi doreşte şi va ajunge acolo unde-şi propune. Uneori oboseşte după atâta luptă şi va fi retras, iar cu sentimentele de afecţiune este destul de zgârcit.

Leul cu ascendentul în Vărsător

Copilul născut prin această fuziune este foarte simpatic, energic şi la entuziasmul specific Leului se adaugă independenţa, ingeniozitaea şi originalitatea Vărsătorului. Pentru acest copil, libertatea este ca şi aerul; el nu acceptă condiţiile şi doreşte să rezolve orice problemă în stilul lui. În acest caz, părinţii trebuie să intervină doar atunci când constată că este în impas şi nu se descurcă; de asemenea, părinţii trebuie să-i încurajeze spiritul creativ şi să-l iubească.

Leul cu ascendentul în Peşti

Temperamentul pasiv-receptiv al Peştilor este în contradicţie cu autoritatea Leului. Totuşi, din acest contrast se naşte o personalitate  plăcută, chiar dacă manifestă şi multe complexe. Acest copil este generos cu ceilalţi când aceştia sunt în situaţii delicate; el intervine de câte ori cineva are nevoie de ajutor.    

Părinţii trebuie să-l iubească, să-i acorde multă atenţie şi să-i încurajeae înclinaţiile artistice. Uneori, în astfel de situaţii, se ivesc surprize foarte plăcute pentru familie.

    

 

 

          

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1