Horoscopul bilunar. Se detensionează atmosfera între 27 noiembrie şi 10 decembrie 2020, iar veştile se concretizează

shutterstock_1431689015.jpg

Pentru nativii în Capricorn, după 1 decembrie, lucrurile se schimbă @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Incertitudinea şi schimbările radicale, care s-au petrecut cu repeziciune în ultima perioadă, încep să se risipească, şi în locul lor apar veştile pline de speranţă, chiar dacă multe dintre acestea sunt încă false. Este bine să ştii că există un risc important pentru sănătate, cel puţin pentru nativii în Gemeni şi în Leu.

Astrologul revistei „Click! pentru femei‟ avertizează că în intervalul 27 noiembrie-10 decembrie 2020, sunt nativi cărora le scade energia vitală şi alţii care ar face bine să nu aibă încredere în informaţii neconfirmate, cum sunt cei născuţi în zodia Fecioară. În următoarele două săptămâni pot apărea probleme financiare, datorii, întârzieri şi, atenţie! la furturi, înşelăciuni, pentru că există risc pentru astfel de probleme. Sfatul astrologului este să nu te bazezi pe şansă şi să apelezi la speculaţii.

Berbec

Vitalitatea îţi este scăzută, iar stările de dispoziţie sunt fluctuante. Energiile astrale nu îţi sunt tocmai favorabile, drept urmare, va fi greu sa atingeţi tot ce vă propuneţi. Şi pentru că rivalii voştri sunt mai norocoşi, ei nu vor pierde ocazia să vă atace şi să profite. Nu trebuie să intraţi într-o luptă deschisă, deoarece există riscul de a pierde mult din punct de vedere financiar. Este posibil ca unele acorduri şi contracte să sufere transformări serioase.

Citește aici ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în următoarele două săptămâni, începând cu 27 noiembrie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1