Horoscopul banilor pentru luna mai – Află ce-ți rezervă astrele!

bani_euro_600x400.jpg

horoscopul banilor luna mai zodiac astre finante bani
Gemenilor li se va oferi șansa să avanseze în carieră.
www.clickpentrufemei.ro

Cât de generoase vor fi astrele cu tine în ultima lună de primăvară? Vei avea bani pentru vacanța de vară sau va trebui să sari peste ea? Descoperă ce-ți rezervă horoscopul banilor pentru luna mai!

Horoscopul banilor pentru luna mai. Berbec

Este cel mai bun moment pentru o investiție de durată, cum ar fi o casă sau un teren. Nu te hazarda însă să cheltui banii pe prima ocazie ivită. Dacă suma oferită este prea mică, înseamnă că lucrurile sunt prea bune pentru a fi adevărate. Ia seama că acești bani au fost strânși cu greu și ar fi păcat să-i pierzi doar pentru că te-ai grăbit.

Horoscopul banilor pentru luna mai. Taur

Prietenii insistă să vă vedeți în oraș, fie la o sesiune de cumpărături, fie la o întâlnire la restaurant. Însă, prin portofelul tău cam bate vântul. Dacă primul tău gând este să te împrumuți, este mai bine să renunți. Astrele nu sunt prea darnice din punct de vedere financiar și s-ar putea să nu ai cum să înapoiezi banii. Mai bine cheltui doar ce ai și organizezi întâlnirea într-un loc mai puțin costisitor, cum este parcul.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce-ți rezervă horoscopul banilor în luna mai. 

Loading...

Citește și

  • Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică. Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1