Horoscopul banilor 18-23 septembrie. Zodiile care umflă buzunarul, dar și cele care îl golesc

Citeste tot despre: 

Unii nativi din zodiac sunt mai chibzuiți și țin la banii munciți cu greu. Alții îi aruncă în stânga și în dreapta doar, doar, se simt excelent. Și asta pentru că astrele ne influențează câștigurile. Îți prezentăm mai jos horoscopul banilor 17-23 septembrie:

Berbec
Dacă aveai impresia că până acum te-ai chinuit cu banii, în această săptămână o să vezi cum e într-adevar să o duci prost în această privinţă! Ca să poţi ajunge la ziua de salariu, va fi nevoie să strângi cureaua la maximum şi să nu te mai răsfeţi deloc!
Taur
E posibil ca zeiţa Fortuna să îţi zâmbească în această săptâmână şi să te umpli de bani fără să depui vreun efort în acest sens! Dacă ştii vreun apropiat care are nevoie de un sprijin financiar, nu ezita să i-l acorzi!
Gemeni
Nativul din Gemeni este destul de zgârcit de obicei, dar în aceste zile o să îi impresionezi pe toţi cei care te cunosc, cu mărinimia de care dai dovada! Profită de această perioadă la maximum şi încearcă să punctezi la capitolul imagine!
Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop chinezesc 17 - 23 septembrie. O zodie este pusă la grea încercare

De ce ești incompatibil cu anumite zodii. Nu vei face niciodată casă bună cu ele!

Loading...

Citește și

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!